Yardım Xiaomi Redmi Note 9S twrp güncellemesi hata veriyor

Kaannn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi redmi 7a
Konular
6
Merhaba arkadaşlar Note 9s telefonum bootloader kilidi açık IMEI atılmış ve twrp yüklü. sürüm global 12.0.2.2 gibi bir şeydi twrp üzerinden 12.5.5 i yüklerken hata verdi ve yazılım çöktü telefon açılmıyor sorunun çözümünü bilenler yardımcı olursa sevinirim

Muhammed6034

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
mi 9t
Konular
130
Merhaba arkadaşlar Note 9s telefonum bootloader kilidi açık IMEI atılmış ve twrp yüklü. sürüm global 12.0.2.2 gibi bir şeydi twrp üzerinden 12.5.5 i yüklerken hata verdi ve yazılım çöktü telefon açılmıyor sorunun çözümünü bilenler yardımcı olursa sevinirim
pc varsa pc'den fastboot rom atın + bl açıkmı kapalımı yaptığınız işlemden sonra?

Kaannn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi redmi 7a
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

rotindaaa21

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi Not 11Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Twrp ekranına giriyorsa hafıza kartına rom yükleyip twrpden kurabilirsiniz onun dışında mi flash ile rom atabilirsiniz ama bu işlem bilgisayar gerektirir

Kaannn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi redmi 7a
Konular
6
Twrp ekranına giriyorsa hafıza kartına rom yükleyip twrpden kurabilirsiniz onun dışında mi flash ile rom atabilirsiniz ama bu işlem bilgisayar gerektirir
Twrp ekranına giriyor ama ful rom internette bulamadım. Birde twrp üzerinden ful rom kuruluyormu bilgim yok.Efs yedeğini falan aldım zaten sıfırlanırsa sorun olmaz elinizde link varsa atarsanız sevinirim.recovery romlar var 2.5 GB civari 2 farklı sürüm denedim ikisinde aynı hatayı veriyor.

Muhammed6034

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
mi 9t
Konular
130
Twrp ekranına giriyor ama ful rom internette bulamadım. Birde twrp üzerinden ful rom kuruluyormu bilgim yok.Efs yedeğini falan aldım zaten sıfırlanırsa sorun olmaz elinizde link varsa atarsanız sevinirim.recovery romlar var 2.5 GB civari 2 farklı sürüm denedim ikisinde aynı hatayı veriyor.

deneyin

Kaannn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi redmi 7a
Konular
6

deneyin
İlk başta burdakini denedim zaten hocam recovery olanını aynı hatayı verdi.Fastboot twrpden kuramam zaten herhalde tam bilgim yok.

rotindaaa21

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi Not 11Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
61
İlk başta burdakini denedim zaten hocam recovery olanını aynı hatayı verdi.Fastboot twrpden kuramam zaten herhalde tam bilgim yok.

Kaannn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi redmi 7a
Konular
6

Ekli dosyalar

• IMG_20220712_010458.jpg
    IMG_20220712_010458.jpg
    3,1 MB · Görüntüleme: 6

rotindaaa21

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi Not 11Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Hocam TWRP'ye girdiğiniz zaman; Mount (Backup'ın altında, Advanced'ın üstünde) seçeneği var, oraya girdiğiniz zaman ise "Cache, System, Vendor, Data, Firmware, Persist, USB-OTG" adlı seçenekler mevcut.
Buradan "Mount system partition read-only" seçeneğinden işareti kaldırıp, diğer seçeneklerin hepsine verin sadece USB-OTG seçeneğini işaretleyemeyeceksiniz.

Üst Alt