Yardım Xiaomi Redmi Note 9S sürekli restart atıyor

TBTURKk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Taha Burak
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
1 yıl önce aldığım stok tam bilmiyorum.
Telefon Modeli
Redmi Note 9S
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar merhaba, 6 saat önce sorunsuz kullandığım telefon şimdi sürekli kapanıp açılıyor. Telefonu elime aldım güç tuşuna bastım ve kapandı direk ve tekrar açılmaya başladı bu ekran geldi titredi sonra ekran gitti sonra tekrar geldi titredi falan döngüye girdi 3 saattir böyle. Verilerimi kaybetmeden nasıl düzeltebilirim?

Ekli dosyalar

• 20220422_035433.jpg
    20220422_035433.jpg
    61,1 KB · Görüntüleme: 9

TBTURKk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Taha Burak
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
2
Verdikleri kağıtta yazıyor diye biliyorum
Çok geç döndüm dostum kusura bakma. Verdikleri kağıtta herhangi bir şey yazmıyor servis takibi ile alakalı. Bayramdan sonraya anca elime ulaşacak galiba. İşin kötü yanı işlerimde yarım kalıyor telefon olmayınca.

Oyla:

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
Çok geç döndüm dostum kusura bakma. Verdikleri kağıtta herhangi bir şey yazmıyor servis takibi ile alakalı. Bayramdan sonraya anca elime ulaşacak galiba. İşin kötü yanı işlerimde yarım kalıyor telefon olmayınca.
Alla halka kutusu sizde ise evofone sitesinden sorgulama yapın çıkmıştır telefon büyük ihtimalle kolay bı islem

Oyla:

TBTURKk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Taha Burak
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
2
Alla halka kutusu sizde ise evofone sitesinden sorgulama yapın çıkmıştır telefon büyük ihtimalle kolay bı islem
Telefonun kutusundan bahsediyorsun galiba. Kutusu bende değil kutu ile teslim ettim. Instagram üzerinden görüştüğümde teslim ettiğim mağazanın numarasını verdiler arayıp bilgi alabilirsiniz diye.

Oyla:

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
Telefonun kutusundan bahsediyorsun galiba. Kutusu bende değil kutu ile teslim ettim. Instagram üzerinden görüştüğümde teslim ettiğim mağazanın numarasını verdiler arayıp bilgi alabilirsiniz diye.
Instagram? Hocam siz nereye verdiniz telefonun benim bildiğim kadarıyla teknik servis sosyal medya üzerinden ulaşmaz size?

Oyla:

TBTURKk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Taha Burak
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
2
Instagram? Hocam siz nereye verdiniz telefonun benim bildiğim kadarıyla teknik servis sosyal medya üzerinden ulaşmaz size?
Yok teknik servis değil hocam telefonu aldığım xiaomi mağazasının instagram adresi.

Oyla:

TBTURKk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Taha Burak
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
2
E aldığiniz yere neden gönderdiniz Evofone ye göndermeniz gerekli idi
Telefonu aldığım mağazaya götürdüm baktılar ve servise gitmesi lazım dediler. Orada arıza kaydını yaptılar ve onlar gönderdiler. Daha önce hiçbir teknolojik ürünümü servise göndermediğim için servis konusunda hiçbir bilgim yok. Aldığım Xiaomi mağazasına götürmek aklıma geldiği için oraya götürdüm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Onların nereye göderdiği hakkındada bir bilgim yok şuan belki oraya göndermişlerdir. Sabah mağazaya uğrayayım dedim fakat alış veriş merkezi açık olmadığı için uğrayıp soramadım.

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Telefonu aldığım mağazaya götürdüm baktılar ve servise gitmesi lazım dediler. Orada arıza kaydını yaptılar ve onlar gönderdiler. Daha önce hiçbir teknolojik ürünümü servise göndermediğim için servis konusunda hiçbir bilgim yok. Aldığım Xiaomi mağazasına götürmek aklıma geldiği için oraya götürdüm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Onların nereye göderdiği hakkındada bir bilgim yok şuan belki oraya göndermişlerdir. Sabah mağazaya uğrayayım dedim fakat alış veriş merkezi açık olmadığı için uğrayıp soramadım.
Sorun yok hocam. Onlar sizin adınıza servis takibini yapacaklardır.

Oyla:
Üst Alt