Yardım Xiaomi Redmi Note 9 yüklü olan android pixel romunun yerine stock rom yükledim açılışta mi hesabı istiyor ama bilgiler yok

halucobo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emrullah
Cihazım
j5
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui 12 stock rom
Telefon Modeli
Xiaomi Redmi Note 9
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba. ikinci el bi Xiaomi Redmi Note 9 aldım. Android pixel 11 rom yüklüydü ama hoşuma gitmedi stock rom yükledim miui 12. Şimdi açılınca ''cihaz kilitli bu cihaz mevcut bir mi hesabı ile ilişkilendirilmiş'' yazıyor benden mi hesabı istiyor ama hesap ve gösterdiği numara bana ait değil. nasıl kurtulabilirim bu durumdan yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Hocam cihazı tanıdığım bi telefoncuya vermiştim stock rom yüklemişler MIUI global 12.4.0 kararlı byjanti yazıyor. Eğer orjinal yazılımı yükledilerse kullanmayı düşünüyorum bunu nasıl anlayabilirim? Yani geçen sefer pixel romu silininca mi hesabı falan sordu şuan yok gözüküyor ama arkada falan hala öyle bişey var mıdır nasıl öğrenebilirim?
Stock rom kurduysalar Mi hesap istemiyorsa hesabı kaldırmışlar sıkıntı yok hocam kullanabilirsiniz

Oyla:

halucobo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emrullah
Cihazım
j5
Konular
1
Stock rom kurduysalar Mi hesap istemiyorsa hesabı kaldırmışlar sıkıntı yok hocam kullanabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu stock rom mu yani emin olmak istiyorum almışken sorunsuz alayım tekrar başım ağrımasın

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-10-02-18-46-15-766_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2021-10-02-18-46-15-766_com.android.settings.jpg
    228,3 KB · Görüntüleme: 8
Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu stock rom mu yani emin olmak istiyorum almışken sorunsuz alayım tekrar başım ağrımasın
Hayır stock rom değil... Telefoncunuza geri götürün adam gibi bir rom yükleyip versin hocam.

Oyla:

halucobo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emrullah
Cihazım
j5
Konular
1
Hayır stock rom değil... Telefoncunuza geri götürün adam gibi bir rom yükleyip versin hocam.
En iyisi ben bunu geri vereyim hocam belli sıkıntı çıkaracak bana zaten arama yapınca ekran direkt kapanıyor sensörde sorunlu sanırım veya yazılım orjinal olmadığı için böyle. Boşuna uğraşmayayim. Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim iyi akşamlar hocam

Oyla:
Üst Alt