Yardım Xiaomi Redmi Note 9 Pro

TARIK"

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
TARIK
Cihazım
Xiaomi 9PRO
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
8
Telefon Modeli
Xiaomi Redmi Note 9 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Temmuzda aldığım Xiaomi Redmi Note 9 Pro cihazımı servise verdim. Arka kamerası tozlandığı ve kronik sorunu kamera tozlanmasıymış onarım istemedim cihazımın değişimini istedim ısrarla onarım yapmak ıcın zorluyolar pısmanlık mı olcak xiaomi aldıgım için?

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Temmuzda aldığım Xiaomi cihazımı e verdim. sı tozlandığı ve u tozlanmasıymış istemedim cihazımın değişimini istedim ısrarla onarım yapmak ıcın zorluyolar pısmanlık mı olcak xiaomi aldıgım için?
malesef 9 proda toz yüzünden değişim iade yapmıyorlar hocam bu konu daha önce çok kez konusuldu tartıstık ama sonuç onarım zaten çok abartılacak bişey değil güzelde yapıştırıp tertemiz gönderiyorlar onarım talep edip devam edin pişman olmazsınız bu cihazı aldıgınıza Yes~~

Son düzenleme:
Oyla:

Emir456

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi Mİ 9T
Konular
16
Bende alırken toz sorunu yüzünden vazgeçecektim cpu ve gpu benim için daha önemli olduğu için kamerayı pas geçtim bu telefon Samsung'un note 7 serisi bazılarında patladı bazilari sağlam geldi sıkıntılı bir şekilde bende 4-5 aydır var ama sorun bende görülmedi bazılarında görünüyor bazılarında görünmüyor sıkıntılı bir model bu yüzden

Oyla:

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Bende alırken toz sorunu yüzünden vazgeçecektim cpu ve gpu benim için daha önemli olduğu için kamerayı pas geçtim bu telefon Samsung'un note 7 serisi bazılarında patladı bazilari sağlam geldi sıkıntılı bir şekilde bende 4-5 aydır var ama sorun bende görülmedi bazılarında görünüyor bazılarında görünmüyor sıkıntılı bir model bu yüzden
cihaz gayet iyi kamerada öyle abartılacak birşey değil hemen hallediliyor ve bir daha sorun çıkarmıyor

Oyla:

Emir456

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi Mİ 9T
Konular
16
cihaz gayet iyi kamerada öyle abartılacak birşey değil hemen hallediliyor ve bir daha sorun çıkarmıyor
Yok hocam tabiki güzel cihaz benimde kullandığım cihaz performansına diyecek laf yok f/p olarak sadece kamera konusunu dedim çevremde kamerası baya bulanık olan var tüm rd9 prolarda olan sorun değil değişiyor demek istedim

Oyla:
Üst Alt