Yardım Xiaomi Redmi Note 8

HamzaKaya*

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hamza
Cihazım
..
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
...
Telefon Modeli
...
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar, Sıfır Xiaomi Redmi Note 8 almak istiyorum bazı telefonculara sorduğumda 1700 - 1800 arası fiyat veriyorlar telefonculardan almak ne kadar güvenilir? Alırken nelere bakmam lazım? Sancaktepe - Sultanbeyli güvenilir telefoncu bildiğiniz varsa önerebilir misiniz?

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
166
Teşekkürler saol o zaman bi şekilde eski güncellemeye çevirmem lazım yoksa böyle bitmez bi bakalım nasıl olucak çok teşekkür ederim saolasin
Güncellenen telefon normal yol ile geri düşünülemez ama pcden yapılıyormuş hiç kalkismadim ama forumdak hocalarim yardımcı olur

Oyla:

falcao89

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
24
Xiaomi redmi note 8 telefonum miui 12 güncellemesinden sonra çok fazla şarj yemeye başladı ilk bu sabah güncellemeyi yaptıktan sonra ise çok fazla donmaya başladı ilerleyen saatlerde donması düzeldi ama gerçekten çok fazla şarj yemeye başladı 1 1.5 gün giden şarj dakikalar sonra bayağı bi düşüş yaşıyor.
Miui 11 kurun tekrar, 12 güncellemesi çoğu kullanıcıya yaramadı. Ya hatalar var yada şarj sorunu yaşıyor insanlar. En son hangi sürümden memnunsanız onu kurun ve güncellemeleri kapatın bence. Eğer bilginiz yoksa bilen birilerinden yardım alın. Sonra cihazım brick oldu açılmıyor diye konu açmak zorunda kalırsınız :)

Oyla:
Üst Alt