Yardım Xiaomi Redmi Note 8

HamzaKaya*

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hamza
Cihazım
..
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
...
Telefon Modeli
...
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar, Sıfır Xiaomi Redmi Note 8 almak istiyorum bazı telefonculara sorduğumda 1700 - 1800 arası fiyat veriyorlar telefonculardan almak ne kadar güvenilir? Alırken nelere bakmam lazım? Sancaktepe - Sultanbeyli güvenilir telefoncu bildiğiniz varsa önerebilir misiniz?

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
166
O fiyatta olanlar zaten ya ikinci eldir yada yurt dışı.Bence siz sahibinden yada letgoya bakım buluşun inceleyin cihazı ona göre alın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

100 lira ekle note 8 pro yurt dışı alıyorsun sıfır olarak

Oyla:

Aligkmn1

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Redmi note 8
Konular
0
Xiaomi redmi note 8 telefonum miui 12 güncellemesinden sonra çok fazla şarj yemeye başladı ilk bu sabah güncellemeyi yaptıktan sonra ise çok fazla donmaya başladı ilerleyen saatlerde donması düzeldi ama gerçekten çok fazla şarj yemeye başladı 1 1.5 gün giden şarj dakikalar sonra bayağı bi düşüş yaşıyor.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-11-14-19-42-15-330_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2020-11-14-19-42-15-330_com.miui.securitycenter.jpg
    235,3 KB · Görüntüleme: 12
Oyla:

kdrngn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
POCOX3NFC 6/128
Meslek
Muhasebe
Konular
19
Ben cihazımı satmayı düşünüyorum ilgileniyorsanız özelden konuşabiliriz tertemiz xiaomi türkiye garantili letgo ve sahibinden ilanımı paylaşabilirim

Oyla:

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
166
Xiaomi redmi note 8 telefonum miui 12 güncellemesinden sonra çok fazla şarj yemeye başladı ilk bu sabah güncellemeyi yaptıktan sonra ise çok fazla donmaya başladı ilerleyen saatlerde donması düzeldi ama gerçekten çok fazla şarj yemeye başladı 1 1.5 gün giden şarj dakikalar sonra bayağı bi düşüş yaşıyor.
onun için her zaman telefon ile gelen stock romu tercih edin.En uyumlu ve stabil rom odur benim incelemelerime göre

Oyla:

Aligkmn1

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Redmi note 8
Konular
0
onun için her zaman telefon ile gelen stock romu tercih edin.En uyumlu ve stabil rom odur benim incelemelerime göre
Yani güncellemeyin diyorsunuz öyle mi yoksa ben mi yanlış anlıyorum teşekkürler cevap verdiğiniz için

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Merhabalar, Sıfır Xiaomi Redmi Note 8 almak istiyorum bazı telefonculara sorduğumda 1700 - 1800 arası fiyat veriyorlar telefonculardan almak ne kadar güvenilir? Alırken nelere bakmam lazım? Sancaktepe - Sultanbeyli güvenilir telefoncu bildiğiniz varsa önerebilir misiniz?
Hocam garantisiz alacaksınız sanırım..
__SEFA__ hocamı tavsiye ederim, hem satış hem satış sonrası destek, kesinlikle güvenilir bir arkadaşımız.. Bu arada kendisi de İstanbulda.. Gidip elden alabilirsiniz.

Oyla:

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
166
Yani güncellemeyin diyorsunuz öyle mi yoksa ben mi yanlış anlıyorum teşekkürler cevap verdiğiniz için
Kral sistem güncellemesi yapma ben rn7 kullandığımda miui10 ile geldiğinde aşırı stabil ne kadar uygulama olursa olsun miui11 geçtiğinde felaket bir menü geçişlerinde donmalar basit bir örnek WhatsApp konuşmalarından birbirine geçerken bir kasma oluyordu.Ben yapmamani öneriyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuan rn8 pro yurtdışı var sıfır olarak aldım şaşırtıcı olan miui11 ile açtım .Miui 10 olması lazımdı ama olsun miui11 ile devam ediyorum şuan miui12 var güncellemesi ve 15 ten fazla uygulama güncellemesi var hiçbirini yapmıyorum çünkü bu hatayı daha önceden yaşadım

Oyla:

Aligkmn1

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Redmi note 8
Konular
0
Kral sistem güncellemesi yapma ben rn7 kullandığımda miui10 ile geldiğinde aşırı stabil ne kadar uygulama olursa olsun miui11 geçtiğinde felaket bir menü geçişlerinde donmalar basit bir örnek WhatsApp konuşmalarından birbirine geçerken bir kasma oluyordu.Ben yapmamani öneriyorum
Teşekkürler saol o zaman bi şekilde eski güncellemeye çevirmem lazım yoksa böyle bitmez bi bakalım nasıl olucak çok teşekkür ederim saolasin

Oyla:
Üst Alt