Çözüldü Xiaomi redmi note 8 telefona sıfırdan android atma

Scream_77

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Scream
Cihazım
Note 8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI GLOBAL 12.5.2 karalı android 11
Telefon Modeli
Redmi note 8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Annemin telefonuna sıfırdan android atmak istiyorum. Önce fotoğraf video ve uygulamaları yedekleyip sonra telefondaki her şeyi silip, daha sonra da orijinal işletim sistemini atacağım. Bunu nasıl yaparım? Telefonu daha önce hiç kurcalamadım. TWRP filan atmadım. Bootloader kilidi açık mı bilniyorum.

Çözüm
Kaspersky antivirüs aldım 3 lisans onu indirmek için xiaomi'nin marketi olan getapps gerekiyor. (Google play'de yok.) Aslında yazılım atmama gerek yok çünkü telefondan çin uygulaması ve ödeme sistemleri vs vs çok şey kaldırdım ve telefon hızlandı. Sadece getapps'ı kursam yeter. Ya da daha iyisi samsung'un mağaza'sını kurabilirim. Tabi apk'sı varsa.
Kaspersky sitesinde kendisi apksını veriyor getapps kurma ağır bloatware o

Mami1985

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Konular
5
Annemin telefonuna sıfırdan android atmak istiyorum. Önce fotoğraf video ve uygulamaları yedekleyip sonra telefondaki her şeyi silip, daha sonra da orijinal işletim sistemini atacağım. Bunu nasıl yaparım? Telefonu daha önce hiç kurcalamadım. TWRP filan atmadım. Bootloader kilidi açık mı bilniyorum.
Atma sebebiniz nedir?

Oyla:

Scream_77

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Scream
Cihazım
Note 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Atma sebebiniz nedir?
Kaspersky antivirüs aldım 3 lisans onu indirmek için xiaomi'nin marketi olan getapps gerekiyor. (Google play'de yok.) Aslında yazılım atmama gerek yok çünkü telefondan çin uygulaması ve ödeme sistemleri vs vs çok şey kaldırdım ve telefon hızlandı. Sadece getapps'ı kursam yeter. Ya da daha iyisi samsung'un mağaza'sını kurabilirim. Tabi apk'sı varsa. Samsung mağazasının apk'sı var mı? Çünkü samsung da kaspersky var. Getapps'ı da kurmak pek istemiyorum çünkü kendi kendine uygulama indiriyor.

Oyla:

Mami1985

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Konular
5
Kaspersky antivirüs aldım 3 lisans onu indirmek için xiaomi'nin marketi olan getapps gerekiyor. (Google play'de yok.) Aslında yazılım atmama gerek yok çünkü telefondan çin uygulaması ve ödeme sistemleri vs vs çok şey kaldırdım ve telefon hızlandı. Sadece getapps'ı kursam yeter. Ya da daha iyisi samsung'un mağaza'sını kurabilirim. Tabi apk'sı varsa.
Kaspersky sitesinde kendisi apksını veriyor getapps kurma ağır bloatware o

Oyla: Çözüm
Üst Alt