Yardım Xiaomi Redmi Note 8 şarj değerleri

V8Batuhan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi note 8
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
11.0.8
Telefon Modeli
Redmi note 8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar cihazım redmi note 8 şarj konusunda kullandığım bir uygulama var AccuBattery uygulamanın ismi ilk zamanlar saatte 2000mA ve 3.7 - 4.0 volt gibi değerler veriyordu şu an cihazımın değerleri çok dengesiz hale geldi
ekran görüntüsünde ki gibi değerler alıyorum bazen 500mA da şarj ediyor bazen 1700mA bandında ilk kez 100mA ya düştü ve şarj %75 ten sonra voltaj 4.3 - 4.4 seviyesine geliyor aynı cihazdan evde bir tane daha var onda da aynı adaptörü kullanınca veriler aynı adaptörü değiştirince de veriler aynı sorun neyden olabilir çözüm önerileriniz neler?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-05-30-15-40-57-267_com.digibites.accubattery.jpg
    Screenshot_2020-05-30-15-40-57-267_com.digibites.accubattery.jpg
    431,6 KB · Görüntüleme: 8

eminreis80

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Mi 10t Pro
Meslek
makine mühendisi
Konular
14
Merhabalar cihazım redmi note 8 şarj konusunda kullandığım bir uygulama var AccuBattery uygulamanın ismi ilk zamanlar saatte 2000mA ve 3.7 - 4.0 volt gibi değerler veriyordu şu an cihazımın değerleri çok dengesiz hale geldi
ekran görüntüsünde ki gibi değerler alıyorum bazen 500mA da şarj ediyor bazen 1700mA bandında ilk kez 100mA ya düştü ve şarj %75 ten sonra voltaj 4.3 - 4.4 seviyesine geliyor aynı cihazdan evde bir tane daha var onda da aynı adaptörü kullanınca veriler aynı adaptörü değiştirince de veriler aynı sorun neyden olabilir çözüm önerileriniz neler?
bu durum sıcaklık ile alakali hocam
cihaz ve batarya sıcaklığı belli bir seviyenin(note 7 için 40) üstüne çıkınca şarj olma değeri düşer
batarya sağlığı koruma ve performans kaybını önlemek için cihaz bunu kendi yapar
havalar ısındı böyle durumlar gayet normal
tavsiye olarak cihazınızla oynarken şarj etmeyin
güneş altında sıcak ortamda şarj etmeyin

Oyla:

V8Batuhan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi note 8
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu durum sıcaklık ile alakali hocam
cihaz ve batarya sıcaklığı belli bir seviyenin(note 7 için 40) üstüne çıkınca şarj olma değeri düşer
batarya sağlığı koruma ve performans kaybını önlemek için cihaz bunu kendi yapar
havalar ısındı böyle durumlar gayet normal
tavsiye olarak cihazınızla oynarken şarj etmeyin
güneş altında sıcak ortamda şarj etmeyin
Cevap için teşekkürler cihaz ile oynamıyordum şarja bırakmıştım geldiğimde gördüm bu değerleri ortam serin garantiye vermek istemiyorum her şeyi siliyorlar malum eğer adaptör vs gibi basit bir sorunsa o kadar veriye yazık olacak

Oyla:
Üst Alt