Yardım Xiaomi redmi note 8 pro siyah ekran sorunu

Deniz Devrim Uzun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Deniz Devrim
Cihazım
Telefon
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.5.8
Telefon Modeli
Xiaomi redmi note 8 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Telefonum bı gün oyunda direkt kararma vs. Olmadan siyah ekran vermeye başladı hemen güç düğmesine aç kapa yaptığımda düzeldi fakat sıklığı artmaya başladı oyunda değilkende olmaya başladı dün akşam sabaha kadar telefon siyah ekrandan hiç açılmadı. Ekrani yeni değiştim garantiden geldi. Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Cihazınızın halen daha garantisi varsa tekrar garantiye verin hocam ekranı değiştiğinizi söylemişsiniz onunla ilgili bir durum olabilir ekran değiştikten sonramı yaşadınız bu durumu ?

Oyla:

Deniz Devrim Uzun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Deniz Devrim
Cihazım
Telefon
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazınızın halen daha garantisi varsa tekrar garantiye verin hocam ekranı değiştiğinizi söylemişsiniz onunla ilgili bir durum olabilir ekran değiştikten sonramı yaşadınız bu durumu ?
Hocam garanti işini düzgün yapmıyor benden soket değişim parası alıp soketi degistirmediler garantisi de geçti artık. Ayıp yaptıkları Xiaomi servisi kadar iğrenç bı servis görmedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam garanti işini düzgün yapmıyor benden soket değişim parası alıp soketi degistirmediler garantisi de geçti artık. Ayıp yaptıkları Xiaomi servisi kadar iğrenç bı servis görmedim
Ekran degiseli bı kaç ay oluyor yazilimsal olabilir belki telefonu guncelledikten sonra oldu.

Oyla:

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran degiseli bı kaç ay oluyor yazilimsal olabilir belki telefonu guncelledikten sonra oldu.

Maalesef garanti öyle. Belki sürüm düşürebilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt