- Adım
- Hakan
- Cihazım
- iPhone 11
- Meslek
- Memur
- Konular
- 8
Cihazın kendi twrpsi açılıyor. TWRP flaşlandı görünüyor ama kendi recoverysi açılıyor?
Güç+Ses açma tuşu ile açmaya çalıştığınızda, TWRP'ye gir miyor mu? Şu anda yüklü olan romunuz ne?Cihazın kendi twrpsi açılıyor. TWRP flaşlandı görünüyor ama kendi recoverysi açılıyor?
endonezya romu yüklü. 3 adet twrp denedim. flaşladım boot yapınca telefon açılıyor. adb ile recovery komutu verince kendi recoverysi açılıyor.Güç+Ses açma tuşu ile açmaya çalıştığınızda, TWRP'ye g
Güç+Ses açma tuşu ile açmaya çalıştığınızda, TWRP'ye gir miyor mu? Şu anda yüklü olan romunuz ne?
Linkler Uçmuş Hocam. Sonradan fark edince sildim.endonezya romu yüklü. 3 adet twrp denedim. flaşladım boot yapınca telefon açılıyor. adb ile recovery komutu verince kendi recoverysi açılıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
MarcoPasha teşekkürler ama indirilecek dosyalar yok konuda
mi communityde buldum konuyu ama maalesef o da işe yaramadıLinkler Uçmuş Hocam. Sonradan fark edince sildim.![]()
Çok güzel bir cihaz ancak MTK işlemcisi yüzünden Root işlemleri riskli oluyormi communityde buldum konuyu ama maalesef o da işe yaramadı
hocam fastboot endonezya rom kurdum ama global avrupa vs romlar fastboot ile kurulamıyor yoksa onlarda deneyeceğim twrpyiÇok güzel bir cihaz ancak MTK işlemcisi yüzünden Root işlemleri riskli oluyorEmin olmadan çok fazla deneme yapmamanızı öneririm.
Global ve EEA için beta tester hesabına sahip olmak gerekiyor maalesefhocam fastboot endonezya rom kurdum ama global avrupa vs romlar fastboot ile kurulamıyor yoksa onlarda deneyeceğim twrpyi
İlginiz için teşekkür ederim hocam. Ltwrp flaşladım ve miuipro romunu yükledim.Bu konuyu incelediniz mi Hocam.
Ana Başlık - Redmi Note 8 Pro - Resmi ROM Koleksiyonu [OFFICIAL GLOBAL STOCK ROM]
Xiaomi Redmi Note 8 Pro [begonia] [M1906G7G] Global Kararlı | Global Beta Çin Kararlı/Beta | Hindistan Kararlı Rusya Kararlı | Endonezya Kararlı Miui Custom | Aosp Custom '' Xiaomi Redmi Note 8 Pro '' Resmi Global Kararlı, Global Beta ve Custom Rom'larının birarada bulunduğu konudur. Aynı...forum.miuiturkiye.net