MIUI 11 Xiaomi Redmi Note 8 Pro MiuiPRO/LRTEAM (TWRP)/ROOT Tek Konu -Sorunsuz-

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563

Buyur kardeşim. Dosyayı indirdiğinde klasöre atıp adını twrp olarak değişmen gerekiyor. Onlar recovery olarak atmayı anlatmışlar ama buradaki anlatımla devam edeceksen ismini değişmen gerek. Zaten biliyorsundur da ben hatırlatma yapayım dedim :)

evigard

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ferhat
Cihazım
RedmiNote 8 pro
Meslek
Öğretmen
Konular
7

Buyur kardeşim. Dosyayı indirdiğinde klasöre atıp adını twrp olarak değişmen gerekiyor. Onlar recovery olarak atmayı anlatmışlar ama buradaki anlatımla devam edeceksen ismini değişmen gerek. Zaten biliyorsundur da ben hatırlatma yapayım dedim :)
eyvallah başkan kurdum romu ama Xiaomi hizmet Çerçevesinden "geçerli bir cihaz kimliği alınamıyor" hatası alıyorum ha bire.. çözemedim

seco.can.can

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
Xiaomi 14 ULTRA
Konular
18
eyvallah başkan kurdum romu ama Xiaomi hizmet Çerçevesinden "geçerli bir cihaz kimliği alınamıyor" hatası alıyorum ha bire.. çözemedim
imei atılmış note 8 pro da mi hesabı sorunu var hocam ondan oluyor muhtemelen bende imei işleminden sonra custom rom veya twrp kullanınca aynısını yaşıyorum direk orjinal romunu kurup devam ettim bi kaç gün araştırma sonucu tecrübe ettim

evigard

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ferhat
Cihazım
RedmiNote 8 pro
Meslek
Öğretmen
Konular
7
imei atılmış note 8 pro da mi hesabı sorunu var hocam ondan oluyor muhtemelen bende imei işleminden sonra custom rom veya twrp kullanınca aynısını yaşıyorum direk orjinal romunu kurup devam ettim bi kaç gün araştırma sonucu tecrübe ettim
aynen hocam imei den sonra oldu bu olay.. çözümü varmıdır hocam

seco.can.can

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
Xiaomi 14 ULTRA
Konular
18
aynen hocam imei den sonra oldu bu olay.. çözümü varmıdır hocam
malesef yok hocam yabancı forumlara da yazdım bizzat şuan güncel olarak bir çözüm yok yedekleri geri yükleyip orjinal imeiye dönünce sorun kalmıyor ama imei yazınca sıkıntı çıkıyor malesef resmen cihazı kurcalamayın orjinal halde kullanın diye uğraşıyor

evigard

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ferhat
Cihazım
RedmiNote 8 pro
Meslek
Öğretmen
Konular
7
malesef yok hocam yabancı forumlara da yazdım bizzat şuan güncel olarak bir çözüm yok yedekleri geri yükleyip orjinal imeiye dönünce sorun kalmıyor ama imei yazınca sıkıntı çıkıyor malesef resmen cihazı kurcalamayın orjinal halde kullanın diye uğraşıyor
Anladım Hocam yapacak birşey yok o zaman bilgilendirme için teşekkürler. iyi geceler

pak646

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emir
Cihazım
RedmiNote8Pro
Konular
0
Ben bu img dosyası ile yapamadım dostum. Xda sitesinde yeni sürüm yayınlanmış onu indirdim aynı yöntemi kullanarak endonezya romu yükleyip root attım şimdi sıkıntı yok çok şükür. Çökertmeden hallettik :)
link atarmısın, bendede aynısı oluyordu. 0.6 sürümündeyim, bundan önceki 0.3 sürümünde denmiştim android yüklenmiyordu. root kaldırdıktan sonra açılıyordu. rica etsem link atarmısın veya konu linki

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
link atarmısın, bendede aynısı oluyordu. 0.6 sürümündeyim, bundan önceki 0.3 sürümünde denmiştim android yüklenmiyordu. root kaldırdıktan sonra açılıyordu. rica etsem link atarmısın veya konu linki

Tabii ki link aşağıda. Oradan yeni sürümü indirip onunla recovery atıp root işlemini de recovery menüsü içinden halledin. Recovery içinden yükleme işlemini aşağıdaki açıklamadan yapabilirsiniz. recovery-from-boot.p. Bu dosyayı silerken hata alabilirsiniz önemli değil işleme devam edebilirsiniz.

Aşağıdaki açıklama moshmec isimli arkadaştan alıntıdır;

Twrp yi yükleme kısımları

1- twrp ana menüsünden mount kısmına girin ve systemi seçin.
2- Ana menüye geri dönüp advanced kısmından, file manager a gelin.
3 - system_root klasörüne gelin, systeme girin.
4- Eğer varsa recovery-from-boot.p dosyasını silin buradan ( bende yoktu )..
5- Ana menüye tekrar gelip Advanced kısmına tekrar girin ve Close AWB 2.0 ı seçip kaydırarak onaylayın.
6 - Geri gelip install root u seçin ve onaylayın yine.
7- Geri dönüp rebootu sonra sistemi seçin.
8 - Cihaz magisk ile açılacak sonra açılınca magisk içinden kendini güncelleyebilirsiniz...

Son düzenleme:

cemturan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
Note 8 pro
Konular
18
Takılmalar mevcut endonezyaya geri dönüyorum.

Üst Alt