Pil süresi ile ilgili SS atma şansınız var mı hocamHata alıyordum sürekli. Hizmetleri kapattım. Performansı gerçekten çok başarili. Bir çok alternatif sunulmuş. Bunun haricinde tek eksi şarj tüketimi biraz fazla.
Pil süresi ile ilgili SS atma şansınız var mı hocam
Sizinde mi miuipro hocam?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hangi tema buResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
EvetSizinde mi miuipro hocam?
Hangi tema bu
Yohselam bunu recovery den yüklersem imei sıfırlanırmı teşekkürler
Hocam bu şarj süresi imkansiz neredeyse. MIUI pro rom değil mi ? Nasıl bu kadar kullanım aldınız. Ben totalde 5 buçuk saat alabildimResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.