Soru Xiaomi redmi note 8 pro hk.

Slaps

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
14
arkadaşlar merhaba samsung galaxy a70 128/6GB cihazımdan Xiaomi redmi note 8 pro 64 / 6 gb cihazına geçicem önerileriniz nelerdir ?

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Oyla:

Slaps

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçme amacınız nedir hocam ?

hocam gündelik işlemlerde samsung galaxy a70 efsane akıyor maşallah. Ama oyuna gelince cırtlıyor. call of duty mobile gibi kare hızı yüksek oyunlarda en düşük ayarlara çekmem gerekiyor. Ama bu cihaz hakkında iyi şeyler duyuyorum ne kadar yanılıyorum ?

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
hocam gündelik işlemlerde samsung galaxy a70 efsane akıyor maşallah. Ama oyuna gelince cırtlıyor. call of duty mobile gibi kare hızı yüksek oyunlarda en düşük ayarlara çekmem gerekiyor. Ama bu cihaz hakkında iyi şeyler duyuyorum ne kadar yanılıyorum ?

Eğer oyun için geçecekseniz olabilir hocam. Pocophone f1 cihazıda olabilir, fiyatları biraz daha fazla ama iki cihazda sıvı soğutmalı..

Rom kurmak, yazılım atarım gibi note 8 pro düşnüyorsanız hiç bulaşmayın derim. İşlemcisi mtk çünkü.

Oyla:

Slaps

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
14
Eğer oyun için geçecekseniz olabilir hocam. Pocophone f1 cihazıda olabilir, fiyatları biraz daha fazla ama iki cihazda sıvı soğutmalı..

Rom kurmak, yazılım atarım gibi note 8 pro düşnüyorsanız hiç bulaşmayın derim. İşlemcisi mtk çünkü.

yok hocam benim tercihim global olmasıdır. rom la falan işim yok ama romsuz cihaz performansı nasıldır ?

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
yok hocam benim tercihim global olmasıdır. rom la falan işim yok ama romsuz cihaz performansı nasıldır ?

Stok miui güzeldir. En azından samsunga göre daha hızlı ve stabil. Günlük kullanımda sizi çok memnun eder.

Oyla:

Slaps

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
14
Stok miui güzeldir. En azından samsunga göre daha hızlı ve stabil. Günlük kullanımda sizi çok memnun eder.

Peki Oyun performansı konusunda ? videolarda falan görüyorumda adamlar baya çok yüksek ayarlarda falan oynuyorlar ?

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Peki Oyun performansı konusunda ? videolarda falan görüyorumda adamlar baya çok yüksek ayarlarda falan oynuyorlar ?

Hocam zaten cihazın en iyi özelliği oyunlar. Mtk işlemcide olsa gpu tarafı güzel. Ek olarak sıvı soğutmalı, yani cihaz soğutma sistemi iyi. Buda oyunlarda kaliteyi artırıyor.

Antutudan 270-280 k puan alıyor. buda cihazın snapdragon 835 ve üzeri gücü var anlamına geliyor. (İphone karşılığıda 7 plus ile 8 plus arası)

Oyla:

Slaps

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
14
Hocam zaten cihazın en iyi özelliği oyunlar. Mtk işlemcide olsa gpu tarafı güzel. Ek olarak sıvı soğutmalı, yani cihaz soğutma sistemi iyi. Buda oyunlarda kaliteyi artırıyor.

Antutudan 270-280 k puan alıyor. buda cihazın snapdragon 835 ve üzeri gücü var anlamına geliyor.

Pekala değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim içim rahatladı :)

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Pekala değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim içim rahatladı :)
Rica ederim hocam. Tek sorun yaratabilecek kısmı dediğim gibi custom romlar. Onlarla da işim yok derseniz bu fiyata alınabilecek güncel en iyi oyun cihazı diyebilirim

Oyla:
Üst Alt