Yardım xiaomi redmi note 8 pro güncellemeden sonraki hata

ereseres1322

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
enes
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
1
xiaomi redmi note 8 pro için dün akşamki güncellemeyi indirdikten sonra telefon açılıp tekrar kapanmaya başladı açıldıktan yaklaşık 10 sn sonra ramı full kullanıyor sonra donup kapanıyo

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Temiz kurulum nedir? Neden yapılmalıdır?
Özellikle ROM değişikliklerinde ve cihazlarınızda yaşadığınız sorunlarda genellikle ilk tavsiye temiz kurulum yapılmasıdır. Temiz kurulum tavsiyesinin birden fazla nedeni bulunmaktadır. Bir önceki romdan arta kalan dosyaların yeni romunuzla uyumlu olmaması nedeniyle alınabilecek hatalar, cihazınızda sonradan yüklediğiniz uygulamaların yaratabileceği sıkıntılar, yapmış olduğunuz sistemsel değişikliklerin mevcut sisteminizle yaratabileceği uyum sorunları vb. pek çok sorunun çözümü temiz kurulumdur. Bu kuruluma temiz dememizin nedeni cihazınızda yer alan tüm verileri temizleyecek olmasıdır. Yani temiz kurulum öncesinde mutlaka kapsamlı bir yedek almanız ya da verilerinizin tamamından vazgeçmiş olmanız gerekmektedir.

Oyla:

ereseres1322

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
enes
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Temiz kurulum nedir? Neden yapılmalıdır? Nasıl yapılır?
Özellikle ROM değişikliklerinde ve cihazlarınızda yaşadığınız sorunlarda genellikle ilk tavsiye temiz kurulum yapılmasıdır. Temiz kurulum tavsiyesinin birden fazla nedeni bulunmaktadır. Bir önceki romdan arta kalan dosyaların yeni romunuzla uyumlu olmaması nedeniyle alınabilecek hatalar, cihazınızda sonradan yüklediğiniz uygulamaların yaratabileceği sıkıntılar, yapmış olduğunuz sistemsel değişikliklerin mevcut sisteminizle yaratabileceği uyum sorunları vb. pek çok sorunun çözümü temiz kurulumdur. Bu kuruluma temiz dememizin nedeni cihazınızda yer alan tüm verileri temizleyecek olmasıdır. Yani temiz kurulum öncesinde mutlaka kapsamlı bir yedek almanız ya da verilerinizin tamamından vazgeçmiş olmanız gerekmektedir.
sorunu sanırım buldum telefon açıldıktan sonra sim ve sd kartı tarama yapmaya çalışırken %90 ram kullanıyor ve cok kasıyor bu dünden sonra oldu eskiden boyle bişi yoktu çıkardım sim yuvasını telefon kenfşne geldi fakat nasıl düzelicek terar takınca aynı şey olucakmı bilmiyorum

Oyla:
Üst Alt