- Adım
- Mehmet
- Cihazım
- Xiaomi redmi
- Konular
- 2
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- MIUI Global 10.4.5
- Telefon Modeli
- Xiaomi redmi note 8 pro
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
Merhaba, 2 gün önce Redmi Note 8 Pro Xiaomi resmi garantili aldım. Ekranda ara sıra beliren beyaz çizgiler anlık gelip gidiyor. Bu durum beni biraz şüphelendirdi. Xiaomi Vadi İstanbul bayiisine gittim, oradaki teknik serviste bulunan arkadaş ile konuştum. Ben beyaz çizgi der demez bana yazılımsal dedi. Sabah sattığı telefonda orada güncelleme yapıp satmışlar, aynı sorun sattığı kişide de oluşmuş, bana isterseniz teknik servise götürün ama bir sorun yok dedi. Bir dahaki güncellemeyi beklememi önerdi.
Burada öğrenmek istediğim, Note 8 Pro kullanıp aynı sorunu yaşayan var mı? Aslında sorun değil, anlık, bazı zamanlar oluyor ama korkuyor insan ileride daha büyük sorunlar yaşamamak için. Kullananlar varsa yorum bekliyorum. Bende sıkıntı var ise teknik servise başvuracağım.
Burada öğrenmek istediğim, Note 8 Pro kullanıp aynı sorunu yaşayan var mı? Aslında sorun değil, anlık, bazı zamanlar oluyor ama korkuyor insan ileride daha büyük sorunlar yaşamamak için. Kullananlar varsa yorum bekliyorum. Bende sıkıntı var ise teknik servise başvuracağım.