Yardım Xiaomi Redmi Note 8 Pro Brick

akdoganbulent

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
bülent
Cihazım
iphone 6s plus
Konular
1
arkadaşlar elimde note 8 pro var 128 gb şuan bootloader kilitli cihaz fastboot modda kalıyor ücretli yardımcı olacak biri var mı ? ufi ve yetklili hesapla oluyormuş

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
Stok recovery üzerinden Data format yapmayı denediniz mi?

Oyla:

akdoganbulent

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
bülent
Cihazım
iphone 6s plus
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
malesef olumsuz hocam

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
BL kilitli cihazın romu nasıl zarar gördü ki?
Rom atarken kilitleme yoluna mı gittiniz?
Eğer böyle bir durum yoksa yukarıda arkadaşın dediği gibi bu sorun hard reset ile çözülür.
Çözülmüyorsa bu BL kilidi amacına ulaşmıyor demektir.

Oyla:

akdoganbulent

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
bülent
Cihazım
iphone 6s plus
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam cihaza repair yaptım cihaz açılmadı tekrar room yüklerken mi flashta clean all seçeniğini unuttum bu aradada elektrik gitti geldi driver olarak prolerd görünüyordu sp ool ile eng değil normal room attım şimdi cihazın bootloader kilitli boot açamıyoum ve yazılım yükleyemiyorum

Oyla:

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
hocam cihaza repair yaptım cihaz açılmadı tekrar room yüklerken mi flashta clean all seçeniğini unuttum bu aradada elektrik gitti geldi driver olarak prolerd görünüyordu sp ool ile eng değil normal room attım şimdi cihazın bootloader kilitli boot açamıyoum ve yazılım yükleyemiyorum
Sp flash tool ile normal rom attığınız zaman normal romun içindeki proleoderi silip, fabrika romundan proleoder alıp atamak lazımdı normal romun içine. Böyle etmekle hard brick önemli alırdınız. Ve ya rom kurarken proleoder kısmındaki seçeneği kaldırmak lazım idi.
İmei atılmış telefonun bl kilidinin kapalı olması hiç iyi değil. Bu meseleyi çözmek çok zor. Nvram, nvdata yedekleri lazım. Bunlar yoksa bundan sonra yalnız fabrika romu, ve ya custom romlardan birini kullanmalısınız. Bl kilidini açmak için telefonun kendi imei si lazım. Yetkili hesap ile yalnız fabrika romu kura bilirsiniz. Birisi sizinle kendi nvram ve nvdata yedeklerini paylaşırsa mesele belki çözülür. Bunun için de usta birisi lazım.

Oyla:
Üst Alt