- Adım
- M
- Cihazım
- Samsung s20 FE
- Konular
- 353
Bu EU sürüm global değil
O kadar bilgim yok,bende mi romdan kurdum 5-6 gün önceBu EU sürüm global değil
Sorununuz çözülmdümü ? Cihazı yeniden başlatın birde sistem uygulama güncellemesinden güncellemeleri kontrol edinARKADAŞLAR GÜNCELLEME YAPTIM FAKAT SİSTEM BAŞLATICI SÜREKLİ DURUYOR.ONA GÖRE HEREKET EDİN.
cihaza hard reset atın hocam sürüm yükseltmesi sonucu böyle sorunlar olabiliyor. Temiz kurulum gerekli.Arkadaşlar güncelleme yaptım fakat sistem başlatıcı sürekli duruyor.ona göre hareket edin.
Evet çok iyi olurResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
adadga hocam size zahmet buradan en son paketi indir diyererek indirilen dosyayı herhangi bir dosya upload sitesine yükleyip bizle paylaşabilir misiniz?
Not1=İndirilen dosya downloaded_rom klasöründe olacak
Not2= Eğer sizde en son paketi indir seçeneği yok ise 11 simgesine 5-6 kez basın
Hayırlı olsun. Bu global sürüm beta. Euda QGGEUXM dir.Android 10 geldi. Global sürüm redmi Note 8 pro için.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
resimde kararlı yazıyor. bu güncelleme xiaominin güncelleme yayınlamadan önce bazı cihazlara gönderdiği denekmi oluyor ?Hayırlı olsun. Bu global sürüm beta. Euda QGGEUXM dir.
Hayırlı olsun. Bu global sürüm. beta test kullanıcılarına gönderilmiş. Euda QGGEUXM dir.
Hocam ilk beta test kullanıcılarına gönderilmiş.resimde kararlı yazıyor. bu güncelleme xiaominin güncelleme yayınlamadan önce bazı cihazlara gönderdiği denekmi oluyor ?