Global kararlı kullanıyorum tahminimce 1 hafta içerisinde herkese gelmiş olur
Bunlar hep amerikanin oyunuMillet ne kadar gergin ortada sorun bile yokken birbirimizi yiyoruz
İşte beklenen cevap bu. Hayırlı olsun o zaman. Yükleme yaptığınız zaman. Gördüğünüz değişimleri paylaşırsanız sevinirizA
Türkiye cihazı ama 50 ye yakın uygulama kullanıyorum yüklemekten yoruldum bir süre kalsın şuanda bir sorun yaşamıyorum zaten. Şeyi merak ediyorum android 10 gelince direk olarak 10 a yüksekte bilecek miyim yoksa sırayla iki güncelleme mi yapacağım. Önce 11.0.6 sonra android 10 şeklinde gelen güncelleme şeklinde.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayır, OTA ile gelen güncellemelerde sadece değişen dosyalar gönderilir. Dolayısıyla Full rom olmadıkça OTA üzerinden gelen birkaç yüz MB'lık güncellemeler belli koşullar altında ve sırayla yüklenebilirler. Eğer arada verilmiş OTA güncellemeler varsa hepsini sırayla en başından sonuna doğru tek tek yüklersiniz. Sadece Full romlarda tüm dosyalar zaten verildiği için yüklü roma bakılmaksınız yüklenebilir.En son ne gonderildiyse ota yolundan o gelir
Size geldimi golobal sürüm içinA
hocam android 10 da arama kayıt özelliği geldi mi baktın mı?An itibariyle android 10 gelmiş bulunmakta. Gözümüz aydın.