Soru Xiaomi Redmi Note 8 PRO(128Gb) Rehber Sorunu

Bastonluİhtiyar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi note 8pro
Meslek
Grafik Tasarım
Konular
11
Öncelikle merhabalar,Başlıkta belirttiğim gibi note 8 pro modeline sahibim,Sorunum şudur fikir almak isterim,Telefonu kökten her açıp kapadığımda,Rehberimde sildiğim kişiler tekrardan geliyor, büyük ihtimalle senkranizasyondan oluyor ama çözümleyemedim :) Konu hakkında fikri olan varsa seve seve uygularım

Canerin.jurnali

Son fırtına bükücü
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Xiaomi max 2
Meslek
3. Kaptan
Konular
9
Kişileri sildikten sonra senkronizasyon bölümünden sadece rehberi senknronize edip tekrar kapatıp açın. Not: Genel olarak senkronizasyon u devre dışı bırakmayı tavsiye ederim. Ben belirli periyot halinde ayda 1 yada ihtiyaç halinde senkronizasyon yapıyorum.

Oyla:

Bastonluİhtiyar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi note 8pro
Meslek
Grafik Tasarım
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Senkranizasyonum kapalı,Hem pil tasarrufundan hemde benim kontrolümde olaylar gelişmesin diye, Tavsiyenizi denicem,Teşşekür ederim :)

Oyla:

brabbit

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can
Cihazım
Xiaomi MI 5S
Konular
22
Dostum ilginçtir ama ben çözümü telefon ve kişiler uygulanmasının ayarlardan mobil veri/wifi erişimini engelleyerek buldum. Yaklaşık 10 gündür sildiğim kişiler geri gelmiyor.

Oyla:

Bastonluİhtiyar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi note 8pro
Meslek
Grafik Tasarım
Konular
11
Buda çok mantıklı,Senkranizasyon olmuyor sonuçta total kişilerle :) bunuda denicem teşşekkürler :)

Oyla:

Bastonluİhtiyar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi note 8pro
Meslek
Grafik Tasarım
Konular
11
İki çözümüde denememe rağmen bi çözüm olmadı malesef -_- Genede çok teşekkürler, Senkranizasyonla oynadım epeybi fayda etmedi, İnternete erişimi kısıtladım gene fayda etmedi,Çözene kadar devam :) Çok saçma bir hata gibi

Oyla:

lightostekmegi

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Nuri
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
3
Aynı hata bende de var, hatta annemin Redmi Note 8'inde de var. Yüzlerce numara telefonun her başlattığımda geri geliyor. Bazı programlar kullandım fayda etmedi, bu yüzden telefonu değiştirmeyi bile düşünüyorum. Lütfen biri cevaplasın.

Oyla:

Bastonluİhtiyar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi note 8pro
Meslek
Grafik Tasarım
Konular
11
Aynı hata bende de var, hatta annemin Redmi Note 8'inde de var. Yüzlerce numara telefonun her başlattığımda geri geliyor. Bazı programlar kullandım fayda etmedi, bu yüzden telefonu değiştirmeyi bile düşünüyorum. Lütfen biri cevaplasın.
Epeybi zamandır çözüm bulmaya çabalıyorum hocam ama hiç birşey etki etmedi, bendede yüzlerce numara tekrardan geliyor, hatta google kişilere baktım oraya senkranizosyon yapıyormu diye,ama yapmadığını farkettim, rehber uygulamasında bi gariplik var, rehberde sürekli geri geliyor o numaralar

Oyla:

çilekeş

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note
Konular
87
aynı sorun bendede vardı, ben çözümü google kişilerden herkesi silip rehberi sadece mi hesabıyla çalıştırmada buldum, ayrıca sim kart kişileri varsa silseniz bile telefonu her kapatıp açtığınızda geri geliyor

Oyla:
Üst Alt