Yardım Xiaomi redmi note 8 hangi paneli kullanıyor?

Ferramuz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Berkay
Cihazım
Redmi note 8
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Mi 10
Telefon Modeli
Xiaomi redmi note 7
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar merhaba ben redmi note 8 almayı düşünüyorum.
Aklımda bazı sorular var mesela bu telefonda kullanılan panel redmi note 7 deki ile aynı tianma panel mi.
Aynıysa ghost screen sıkıntısı var.
Eğer farklı bir paneli varsa boe mı shencao mu bilginiz var mı?

sefaduman54

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa Duman
Cihazım
Mİ 9SE
Meslek
BT Uzmanı
Konular
29
Hangi panel kullanıyor bi bakarmisin telefon hakkı da ya gir çekirdek surumune 4-5 defa tıkla software ye gir lcdm onu de yazar tianmami boe mi shansho mubin bakıp yazar misin eğer tianmaysa mutlaka olacaktır belki yarın belki yarindanda yakin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şunu bi yapabilir misin birer dakika arayla 10 tane alarm kur ve hepsi calsin sabırla bekle sonra telefonun ekran parlaklığını sonuna kadar aç bak bakalim tam ortada alarm saatinin izi gozukecekmi
Merak ettim,bir insan 10dk boyuna full parlaklıkta aynı ekrana neden bakar ki ? Amaç ne abi ? :) Allah başıma vermesin ama Ghost Secreen nasıl oluyor merak ediyorum ama dedim ya Allah dert vermesin :)

Oyla:

Keskin33

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Numan
Cihazım
Redmi note 7pro
Konular
0
Merak ettim,bir insan 10dk boyuna full parlaklıkta aynı ekrana neden bakar ki ? Amaç ne abi ? :) Allah başıma vermesin ama Ghost Secreen nasıl oluyor merak ediyorum ama dedim ya Allah dert vermesin :)
Bak full parlaklikta alarm calsin demedim alarm çaldıktan sonra dedim ben sabahları telefonun alarmı ile uyanıyorum 10 tane alarm kuruyorum anda kalkabiliyorum ben ozmaan farkettim sen deki cihaz ne bi dene istersen amin allah dert vermesin

Oyla:

sefaduman54

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa Duman
Cihazım
Mİ 9SE
Meslek
BT Uzmanı
Konular
29
Bak full parlaklikta alarm calsin demedim alarm çaldıktan sonra dedim ben sabahları telefonun alarmı ile uyanıyorum 10 tane alarm kuruyorum anda kalkabiliyorum ben ozmaan farkettim sen deki cihaz ne bi dene istersen amin allah dert vermesin
Kalsın hocam boşver :) Dertsiz başıma dert açmayalım şimdi :)

Oyla:

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
Hangi panel kullanıyor bi bakarmisin telefon hakkı da ya gir çekirdek surumune 4-5 defa tıkla software ye gir lcdm onu de yazar tianmami boe mi shansho mubin bakıp yazar misin eğer tianmaysa mutlaka olacaktır belki yarın belki yarindanda yakin

Şunu bi yapabilir misin birer dakika arayla 10 tane alarm kur ve hepsi calsin sabırla bekle sonra telefonun ekran parlaklığını sonuna kadar aç bak bakalim tam ortada alarm saatinin izi gozukecekmi
Şu an telefonlar yanımda değil, birini ablam, diğerini kuzenim kullanıyor. Ablamdaki telefonun paneli shencao markaydı, sanırım tianma ile aynı panel. Diğerini hatırlayamadım. Sanırım tianma markaydı.

Oyla:

Keskin33

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Numan
Cihazım
Redmi note 7pro
Konular
0
Şu an telefonlar yanımda değil, birini ablam, diğerini kuzenim kullanıyor. Ablamdaki telefonun paneli shencao markaydı, sanırım tianma ile aynı panel. Diğerini hatırlayamadım. Sanırım tianma markaydı.
Shencao da sıkıntı olmaz ama tianmada mutlaka olacaktır bu arada ikisi farklı marka

Kalsın hocam boşver :) Dertsiz başıma dert açmayalım şimdi :)
Öyle yada böyle er yada geç mutlaka olacak eğer ekranın tianmaysa bence nekadar erken olursa okadar iyi yinede sen bilirsin

Oyla:

sefaduman54

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa Duman
Cihazım
Mİ 9SE
Meslek
BT Uzmanı
Konular
29
Shencao da sıkıntı olmaz ama tianmada mutlaka olacaktır bu arada ikisi farklı marka

Öyle yada böyle er yada geç mutlaka olacak eğer ekranın tianmaysa bence nekadar erken olursa okadar iyi yinede sen bilirsin
Bence bu kadar kesin ve kati derecede konuşman boş,hiç yaşamayan arkadaşlar var tianma panel de sorun.Her tianma panel aynı sorunu verecek gibi konuşuyorsun.

Oyla:

Tuncay POLAT

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
tuncaypo
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
0
Redmi note 8 pro da panele nasıl ve nerden bakılıyor acaba bulamadım ?

Redmi note 8 pro da panele nasıl ve nerden bakılıyor acaba bulamadım ? Çekirdek sürümü içinde check versiyon içinde göremiyorum ??? LCM information yok ?

Oyla:

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Bu tianma panel meselesi fazla abartıldı note7 modelindeki tianmalarda kronik sorun olabilir fakat benim note 6 pro cihazımda tianma panel 6 7 ay oluyor hiç bi sorun yok. bu arada xiaomi bazı modellerde yeni güncellemelerle panel bilgisini gizledi.

Oyla:

anildinc1

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
anil
Cihazım
Mi 9T Pro Redmi
Meslek
Teknisyen
Konular
8
Önce cihazim redmi 5 plus du tianna paneldi sikinti olmadi simdi note 8 var huaxing panel var tiannaymis çoğu ama bendeki huaxing panel

Oyla:

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
Acaba cihazların ram markası, depolama birimi markası, panel markası ve kamera sensörü markası gibi bilgilerini gösterecek bir program ya da yöntem mevcut mu wasntme~~

Oyla:
Üst Alt