Peki hiç bir ithalatçı garantili telefon da yok mudur buband 20 4.5 g servisi ve volte nin çalışması için gerekli olan frekans
Bir karışıklık olmasın hocam... Band20 olmayan pek çok cihaz hem 4.5G hem de volte kullanabiliyor.band 20 4.5 g servisi ve volte nin çalışması için gerekli olan frekans
Band20 olmazsa kırsal alanda çekim sorunu yaşanır. Benim bildiğim bir çok şebeke b20 üzerinden volte ve 4.5g veriyor. Yanlışım varsa kusura bakmayınBir karışıklık olmasın hocam... Band20 olmayan pek çok cihaz hem 4.5G hem de volte kullanabiliyor.
Forumda zaten anlatımları mevcut.Twrp ile eu romdan globale geçişin veya tam tersinin nasıl yapıldığına dair klavuz olsa çok iyi olurdu.
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rehber - Xiaomi Unlock Tool ile Bootloader Kilidini Açma Bunu denediniz değil mi?Arkadaşlar redmi note 7 telefonuma USB sürücülerini yukledim fssbot a alıca mi unlock uygulaması görmüyor telefonu PC win 7 daha önce win 10 du sanırım fasboot dirivır eksik bana varsa paylasırmısınız nerden bulacam otomatik yüklerken hata veriyor win 7