Peki wipe data yaparsam telefon acılırmıBL kilit açıksa Linkteki yöntem ile rom yükleyin hocam...
İpucu - Xiaomi Cihazlar İçin Fastboot ROM Kurma.
* Bu yöntem sadece Bootloader kilidi açılmış cihazlar için geçerlidir. Forumda bu alanda yeni olan kişilerin büyük sıkıntı aşadığını fark ettim. Hemde sistemi komple sıfırlamak isteyenler için bir rehber hazırlamak istedim. Öncelikle MiFlash yazılımını indir kurun. "Mi Flash Tool – Xiaomi...forum.miuiturkiye.net
Peki wipe data yaparsam telefon acılırmı
Teşekkürler çıkış yaptım hocam bide bana pubg oyununda kasma ve ısınma oluyor bana yardımcı olabilir misinizDeneyin hocam.... Normal şartlarda reboot deyince açılması lazım, açılmadığına göre muhtemelen sistem silindi.
Ne oldu da bu menüye geçti cihaz ?
Hocam Redmi Note 6 Pro giriş seviyesinin bir tık üstünde olan bir cihaz. Pubg gibi cihazı yoran oyunlarda kasma yapabilir. Gönül ister ki SD 845- 855'li bir cihaz ile oynayın. Şartlar el vermiyorsa SD 710 veya 730 gibi işlemcili cihazlarda daha akıcı ve sorunsuz oynayabilirsiniz. Bu segmentte uygun fiyatlı cihazlar mevcut.Teşekkürler çıkış yaptım hocam bide bana pubg oyununda kasma ve ısınma oluyor bana yardımcı olabilir misiniz
Hocam yani hiç bir çözüm yok öyle miHocam Redmi Note 6 Pro giriş seviyesinin bir tık üstünde olan bir cihaz. Pubg gibi cihazı yoran oyunlarda kasma yapabilir. Gönül ister ki SD 845- 855'li bir cihaz ile oynayın. Şartlar el vermiyorsa SD 710 veya 730 gibi işlemcili cihazlarda daha akıcı ve sorunsuz oynayabilirsiniz. Bu segmentte uygun fiyatlı cihazlar mevcut.
Bide son olarak resmi niye 6 proya mi 8 rom u atarsam telefon bozulur mu veya hızlanırmıHocam yani hiç bir çözüm yok öyle mi
Telefon çöp olur tabiki de sakın öyle bişey yapmayın hocam. Sizin cihazınızın formuna bi bakın isterseniz pubg için öneriler illaki vardır.Hocam yani hiç bir çözüm yok öyle mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bide son olarak resmi niye 6 proya mi 8 rom u atarsam telefon bozulur mu veya hızlanırmı