- Adım
- Eyüp
- Cihazım
- note3
- Konular
- 2
Note 6 Pro MIUI 10.3.2.0 Android 9 Pie güncellemesi sonrası daha önceki Android Oreo global romunda aktif olan VoLTE gitti.
Merhaba arkadaşlar, TURKCELL hatlı Redmi Note 6 Pro telefonum son Android 8 Oreo Global versiyonda VoLTE aktif ettim. Eşimle telefon rehberi üzerinden internetsiz dakikada hesabından 4.5G görüntülü konuşma yapıyordum. Son Android Pie 9 MIUI 10.3.2.0 güncellemesini yaptıktan sonra VoLTE görüntülü konuşma sadece mobil veri açıldığında hem dakika hem internetten yiyerek oluyor. VoLTE açma konusunda tecrübeli olduğum halde son global rom olan MIUI 10.3.2.0 VoLTE desteklenmiyor herhalde. Rehber - Redmi Note 6 Pro Vowifi Aktivasyonu bu rehberde yazanları uygulayarak bootloader kilidi kapalı root açılmamış Note 6 Pro telefonda VoWifi aktif ettim. Aynı yöntemle VoLTE aktif yapabilir miyim. Yine herhangi bir sıkıntı olduğunda geri yüklemek için EFS yedeği lazım. Yardımcı olursanız sevinirim.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Aynı sorunu bende yaşıyorum, bir önceki sürümde bu yöntem ile yapmıştım ama gelen güncelleme ile gitti. yeniden yaparsam düzelir mi?