Samsung c7'de volte yok vowifi de yok diye biliyorumbende sadece tuş kombinasyonuyla seçenekler açıldı fakat başka salak dertlerle uğraşıyorum. bimcell kullanıyorum, online işlemlerde kullandığım cihaz samsung c7 diye görünüyor. imei çakılmış cihaza, e devlette sorguladığımda da c7 çıkıyor. işin tuhaf tarafı c7 de vowifi destekliyor fakat türk telekom'a göre desteklemiyor. tuhaf.
bende sadece tuş kombinasyonuyla seçenekler açıldı fakat başka salak dertlerle uğraşıyorum. bimcell kullanıyorum, online işlemlerde kullandığım cihaz samsung c7 diye görünüyor. imei çakılmış cihaza, e devlette sorguladığımda da c7 çıkıyor. işin tuhaf tarafı c7 de vowifi destekliyor fakat türk telekom'a göre desteklemiyor. tuhaf.
Sd625 kullanıyor qualcomm un sayfasında var diye belirtilmiş.Samsung c7'de volte yok vowifi de yok diye biliyorum
Error: device not found hatası aldım. Ayrıca telefona bir müdahale niye gerekiyor onu anlamadım. İkinci hat olarak Vodafone takılı onda vowifi açık.Rehber - Quallcom İşlemci Cihazlarda Turkcell VoLte-VoWifi-ViLte Etkinleştirme
Büyüksün mmengi sayende TT kullanıcıları vowifinin nimetlerinden faydalanacak :) Sim kartınızı Türk Telekom'un desteklediği bir cihaza takıp ( Wowifi için tek Xiaomi cihaz olarak Note 8 in desteği zaten var) WİFİ ARAMA yazarak 5555 e mesaj atınca Wowifi yi aktif edebilirsiniz. Dediğiniz yöntemi...forum.miuiturkiye.net
Bu hatayı düzeltmek içinSd625 kullanıyor qualcomm un sayfasında var diye belirtilmiş.
Error: device not found hatası aldım. Ayrıca telefona bir müdahale niye gerekiyor onu anlamadım. İkinci hat olarak Vodafone takılı onda vowifi açık.
çalıştı şuan vowifi aktif. sorun yaşayanlar için yazayım, cmd komutunu çalıştırdığınızda cihazı görmez ise geliştirici seçeneklerinden bir kere daha usb hata ayıklamayı kapatıp açın. işlem tamamlandıktan sonra online işlemlerden hat resetleme yapın, cihazı kapatıp açın. vowifi hayırlı olsun, turk telekoma da kapak olsun.Rehber - Quallcom İşlemci Cihazlarda Turkcell VoLte-VoWifi-ViLte Etkinleştirme
Büyüksün mmengi sayende TT kullanıcıları vowifinin nimetlerinden faydalanacak :) Sim kartınızı Türk Telekom'un desteklediği bir cihaza takıp ( Wowifi için tek Xiaomi cihaz olarak Note 8 in desteği zaten var) WİFİ ARAMA yazarak 5555 e mesaj atınca Wowifi yi aktif edebilirsiniz. Dediğiniz yöntemi...forum.miuiturkiye.net