Yardım Xiaomi Redmi Note 6 Pro telefon dondu acılmıyor

EnergyTR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
redmi note 6pro
Konular
2
telefonla oyun oynarken birden takıldı ve daha sonra ekran karardı ve hic bir şeye tepki vermiyor güc tusu hard reset dahil herseyi denedim. sarja takıncada yanan beyaz ısık yanmıyor. sadece bilgisayara baglayınca qualcom baglantısını görüyor. cihazı alalı 2 hafta oldu garantiyemi vermeliyim yada degisim işlemimi isteyeyim. trendyoldan almıstım delta garantili cihaz. Hic bir seye tepki vermiyor.

EnergyTR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
redmi note 6pro
Konular
2
zorla para iadesi yaptılar sonunda ben 1 e1 yada ç) İmkân varsa, satılanın ayıpsız bir misli ile değiştirilmesini isteme
hakkımı kullanmak istiyordum. Simdide tüketici hakem heyetine gidip maddi zararımı karşılamalarını yada misli ile degisim hakkımı kullanmamı saglıyacagım.
3 ay filanda bunla ugrasırım bakalım ne sonuc cıkıcak. Gerci sonuc belli yine ben haklıyım haksız oldugum bir işe zaten girişmem. Bana 1375 tl para iadesi yapıcaklarmıs. kargo parasını kitlediler onuda ekleyecegim 1375 tl yi dolara ve ötv zammına dayatarak tarafımın ugramış oldugu maddi kaybı hesaplayarak misli degişime uygun sekilde ugraşıcam.
Yine tavsiyelere acıgım.

Oyla:
Üst Alt