- Adım
- Abdulhamit
- Cihazım
- Redmi Note9 Pro
- Konular
- 16
Teşekkürler hocamserhatxx hocam Redmi Note 6 kullanıcılarının TWRP konusuna kolay erişebilmesi için konunuzu sabitledim.
7. adımda flashlamak derken install, dan Disable Dm Verify dosyasını seçip yükleme yapacaksınız7. adımı anlayamadım . flashlamak derken reboot mu diyeceğiz ? cahilliğime verin ilk defa bu işlemi yapıyorum
biliyorum bir an önce güzel Custom romlar stabil twrp'ler kullanmak istiyorsun ama, elimizden gelse keşke bizimde android bilgimiz sınırlı, tamam forumda iyi anlayan yöneticilerimiz geliştiricilerimiz var ama, bu cihazı kullanan kişi olması lazım, rom geliştirmek için uğraşan kişilerde lazım, şu an için yabancı forumlarda bir kaç kişi var, kaynak kodların paylaşılması, Custom rom ekiplerin uğraşması vs. Hemen olacak işler değil. Mesela Redmi Note 5 Pro'nun bir dünya Custom Romu var çünkü çok satan cihaz oldu beğenildi. Ama o cihaz için yazılımlarda yavaş yavaş çıktı.Galiba hala offical versiyonu cikmadi.
Her gün buradayim vaktim olursa twrp yukleyecegim bu aksam ama root anlatimini bulamadim nasil yapacagiz onu ariyorumbiliyorum bir an önce güzel Custom romlar stabil twrp'ler kullanmak istiyorsun ama, elimizden gelse keşke bizimde android bilgimiz sınırlı, tamam forumda iyi anlayan yöneticilerimiz geliştiricilerimiz var ama, bu cihazı kullanan kişi olması lazım, rom geliştirmek için uğraşan kişilerde lazım, şu an için yabancı forumlarda bir kaç kişi var, kaynak kodların paylaşılması, Custom rom ekiplerin uğraşması vs. Hemen olacak işler değil. Mesela Redmi Note 5 Pro'nun bir dünya Custom Romu var çünkü çok satan cihaz oldu beğenildi. Ama o cihaz için yazılımlarda yavaş yavaş çıktı.
Bu cihaz içinde yavaş yavaş geliyor merak etmeyin. Takip ediyoruz yabancı forumlarıda. Zaten burada paylaşıyor olacağız. Amacımız MIUI Türkiye Forumu'nu bu ülkedeki Tüm Xiaomi ürünlerini kullanan tüketicilere destek sağlamak, tanıtmak, yardımcı olmak..
Forumumuzu takip etmekten vazgeçme.
Root konusu açılacaktır.Her gün buradayim vaktim olursa twrp yukleyecegim bu aksam ama root anlatimini bulamadim nasil yapacagiz onu ariyorum
iyi akşamlar hocam temaları ve tüm uygulamalar nasıl yedeklecegiz bazı uygulamalar yedeklenmiyorRoot konusu açılacaktır, şimdilik özelden yazın yardımcı olayım.
ayarlar/ek ayarlar/yedekle&sifirla yerel yedekler kısmından uygukamalari yedeklenir ANCAK uygulama verileri yedeklenmez. Tarifini yaptığım işlem ile ayarlarını, arama kayıtlarini, kayıtlı wifi VS yedeklersin kısacası yedeğini geri yüklerken uygulamalar ve ayarlar yüklenir. Uygulama verileri dahil tüm herşeyi yedeklemek için tutanium backup programını kullanabilirsiniz forumda konusu variyi akşamlar hocam temaları ve tüm uygulamalar nasıl yedeklecegiz bazı uygulamalar yedeklenmiyor
Hocam bu Uygulamayı indirin, ve Backup kısmından temalarınızi seçip yedekleme yapıniyi akşamlar hocam temaları ve tüm uygulamalar nasıl yedeklecegiz bazı uygulamalar yedeklenmiyor