- Adım
- 7.0
- Cihazım
- Redmi note 4
- Meslek
- network mikrotik
- Konular
- 44
tşklerYedek link ekledim.
tşklerYedek link ekledim.
Link calisıyorMerhaba forumda bulunan Konudan Revolution OS Redmi Note4X için Rom indiremiyorum
Merhaba Forumda bulunan Revolution OS da Redmi Note 4X İçin verilen linkten indirme yapamıyorum.Sanırım sorun var bir başka Link varsa paylaşırsanız sevinirim..
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Evet link çalışıyor ancak bir ıkı dakıka bekliyor sonra 40 Mb oluyor ve tamamlandı uyarsı cıkıyor 4 saattir böyle ara ara denedim onun için sizin bidiğiniz başka bir Link varsa diye yazdım.Teşekkkürler..Link calisıyor
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Evet o da ayrı bir sorun oldu..Ancak yinede indiremedim 4 saat uğraştım neyse düzelince indireceğiz..bazı modellerde romlar siteye yüklenirken eksik yüklenmiş. whyred için olanı ben gördüm söyledim kaldırdılar. romu kurmadan önce dosya boyutlarını kontrol etmekte fayda var
bende indirdim dosya boyutu 990 mb sorun tüm yüklemelerde var sanırım yarını bekleyin benceEvet o da ayrı bir sorun oldu..Ancak yinede indiremedim 4 saat uğraştım neyse düzelince indireceğiz..
Tam emin değilim romu yüklemedim, bilgi veririm sonra. zaten yüklediğinizda google uygulamaları yoksa twrpye girip gapps yüklersiniz.hocam bu rom için gappsa ihtiyaç yok değil mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam bu rom için gappsa ihtiyaç yok değil mi
yok. hatta kendindne youtube vanced felan da olması lazımhocam bu rom için gappsa ihtiyaç yok değil mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam bu rom için gappsa ihtiyaç yok değil mi