Telefonu alalı iki yıla yaklaştım. Telefon gerçekten alıp duvarlara vurulacak kadar kötü olmuştu. Bir daha alt seviye telefon almamam gerektiğini öğreten telefon bu oldu. Ekranındaki arızalar, birden boşalan batarya, gereksiz kasmalar derken yılmıştım. Sonunda bu romu yükleyerek ölüyü dirilttim desem yeridir. Çok ama çok güzel bir rom, ben çok beğendim. Lakin bir sorun var. Telefonda herhangi bir şey yaptıktan sonra bir keneiara bırkaıyorum ve bazen kilit açılmıyor. Hatta telefon ya kapanmış oluyor ya da kapalı gibi davranıyor, hangisi anlamıyorum. Güç tuşuna uzun basınca yeniden başlıyor ve kullanabiliyorum. Biraz bakındım ama bulamadım bir şey. Bugün parmak izini iptal ettim belki onunla ilgilidir diye. Bir süre gözlem yapıp sonucu buraya yazarım. Bir de sürekli sistem güncelleme bildirimi gösterdiği halde güncelleme yapmaması var, o çok sorun değil. Çalışmayan bir şey var mı bilmiyorum, benim kullandığım her şey çalışıyor. Telefon ölene kadar bunun gibi miui ile alakası olmayan romlar kullanacağım kesinleşti.