- Adım
- taner
- Cihazım
- Poco f5 pro
- Meslek
- Yönetici
- Konular
- 28
@serhatxx fix dosyası hala flaslaniyor mu? Yoksa yeni güncelleme ile duselttiler mi?
Fix dosyası flaşlanacak yine. Bu arada serhatxx değil artık.@serhatxx fix dosyası hala flaslaniyor mu? Yoksa yeni güncelleme ile duselttiler mi?
Hiç dikkat etmedim nicke el alışkanlığıFix dosyası flaşlanacak yine. Bu arada serhatxx değil artık.
Hiç dikkat etmedim nicke el alışkanlığıFix dosyası flaşlanacak yine. Bu arada serhatxx değil artık.
sorun yok.Hiç ai
Hiç dikkat etmedim nicke el alışkanlığı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hiç ai
Hiç dikkat etmedim nicke el alışkanlığı
En son güncelleme linki var mı? Sitede yok çünkü
Yedekler en günceli zaten baştaki yedeği indir ben yedekten kurdum şimdi kurulu hatta.En son güncelleme linki var mı? Sitede yok çünkü
Siteden kaldırıldı, sonra eklenecek. Yedek linkleri kullanabilirsiniz en günceli onlardaEn son güncelleme linki var mı? Sitede yok çünkü
Merhaba ben full yedek almıştım 15 gb kadar, tekrar yüklerken de yedeğin hepsini yüklemeye çalıştığımda 255 kodlu bir hata aldım buda bellek yetersiliği demek oluyormuş sonra yedeği yüklerken hepsini değil bazılarını işaretledim böylece kurulum 15 gb değil 8 gb oldu ve telefon açıldı uygulamalarımı da aynı şekilde buldum.İlginiz için tesekkürler.Merhaba sorunu çözebildiniz mi?