CAF AOSP'a göre daha performanslıdır. Code aurora forum'dur açılımı. Sd işlemciler için özel yamalar eklenerek işlemciye uygun optimizasyonu sağladığı için diğer romlara nazaran daha akıcı ve performanslı olabiliyor.CAF ile AOSP nin farkı nedir?
Pixel experience sitesinde caf edition mevcut. İndirebilirsiniz.Peki caf versiyonunu nereden indiriyorsunuz
Teşekkürler adminim. Ayrıca şuraya da not olarak düşelim dostlar muhakkak Ota dan güncelleme yapmayın. Yaptığınız an sistem yeniden başlatıyor TWRP desteğinde ota olmadığı için sistem çökebilme ihtimali çok yüksek başıma geldi bu yüzden bilgi vermek istedim.01.05.2019 Güncellemesi eklenmiştir.
Manul indirip TWRP den yükleme yapın aksi halde sistem çöküyor.Teşekkürler adminim. Ayrıca şuraya da not olarak düşelim dostlar muhakkak Ota dan güncelleme yapmayın. Yaptığınız an sistem yeniden başlatıyor TWRP desteğinde ota olmadığı için sistem çökebilme ihtimali çok yüksek başıma geldi bu yüzden bilgi vermek istedim.
Bilgilendirme için teşekkürler.Teşekkürler adminim. Ayrıca şuraya da not olarak düşelim dostlar muhakkak Ota dan güncelleme yapmayın. Yaptığınız an sistem yeniden başlatıyor TWRP desteğinde ota olmadığı için sistem çökebilme ihtimali çok yüksek başıma geldi bu yüzden bilgi vermek istedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Manul indirip TWRP den yükleme yapın aksi halde sistem çöküyor.