- Adım
- Serhat
- Cihazım
- Redmi Note 9S
- Konular
- 315
Benim anlamadığım offical twrp çıkmadan nasil offical custom recovery çıkabiliyor?Arkadaşlar, Yeni OFFİCİAL STABİL Sürüm Eklenmiştir. Hayırlı olsun
Evet haklısın, Ama Geliştiricisi o kdr uğraştı Pitch Black için sonra official stable yapmış.Benim anlamadığım offical twrp çıkmadan nasil offical custom recovery çıkabiliyor?
hocam merhaba bugün insallah kilit açılacak bir sorum olacakdıPitch Black
Evet haklısın, Ama Geliştiricisi o kdr uğraştı Pitch Black için sonra official stable yapmış.
Evet Rom kuracaksınız onuda kurun.,İlk basta Dahili depolamayi görmeyecektir. Bunun icin wipe kısmindan data'yı temizlemisin.merhaba
hocam merhaba bugün insallah kilit açılacak bir sorum olacakdı
Pitch Black dediginiz gibi kurdukdan sonra DM-variety kurulacakmı
Hocam pithc black installer ile yüklüyorum açılan recovery modda dil seçip wipe yapıyorum sonra da otg USB ile zıp yüklüyorum fakat telefon açıldıktan sonra orijinal recoverye geçiyor nerede hata yapıyorum anlamadımZip seklindeki twrp yi yukledinmi, twrpden yüklüyeceksin
Hocam cmd siyah ekranda, twrpyi yukle, twrpden .zip dosyasini yükle, recoveryi yeniden baslattiginda twrp yuklenmis olmasi lazim..sonrada wipe yap.Hocam pithc black installer ile yüklüyorum açılan recovery modda dil seçip wipe yapıyorum sonra da otg USB ile zıp yüklüyorum fakat telefon açıldıktan sonra orijinal recoverye geçiyor nerede hata yapıyorum anlamadım