Miu Pro memnun edecek bir Rom'dur. Normalde ücretli kullanabilirsiniz.Rom da problem varmı memnun musunuz
Ota'dan Stabil güncellemeleri alıyor, Beta güncelleme desteği kesildiOtadan güncelleme alıyor mu
Normal romdan farkı nedir acaba yani bu adam farklı bir dosya sunmuş amaOta'dan Stabil güncellemeleri alıyor, Beta güncelleme desteği kesildi
Yama'lı sürüm bu, orjinal olanda hatalar vardı, bunda sorun yok.Normal romdan farkı nedir acaba yani bu adam farklı bir dosya sunmuş ama
ya dostum acil bakar mısın bu romu yükleyeceğim hata veriyor twrp failed to update system image yazıyor rom yüklenmiyorYama'lı sürüm bu, orjinal olanda hatalar vardı, bunda sorun yok.
Hangi Twrp'yi kullanıyorsunuz, OrangeFox, PitchBlack veya Atg Twrp ile kurulum sağlayabilirsinizya dostum acil bakar mısın bu romu yükleyeceğim hata veriyor twrp failed to update system image yazıyor rom yüklenmiyor
normal olanı kullanıyorum son sürümHangi Twrp'yi kullanıyorsunuz, OrangeFox, PitchBlack veya Atg Twrp ile kurulum sağlayabilirsiniz
Usta başka twrp ile kurdum ama bildirim problemi var uygulamaya girmeden bildirim gelmiyo çözüm nedir?Hangi Twrp'yi kullanıyorsunuz, OrangeFox, PitchBlack veya Atg Twrp ile kurulum sağlayabilirsiniz