Geribildirim için teşekkürlerArkadaşlar bu sürümde çentikte kalıcı bildirim var. Bildirimin olduğu yeri açana kadar çentikte ikon görünüyor. Tebrikler Xiaomi.
Rica ederim hocam emekleriniz için biz teşekkür ederiz buda ekran görüntüsü hem saat hemde instagram ikonu 10 dakikadır bu şekilde.Geribildirim için teşekkürler
Teşekkürler hocamRica ederim hocam emekleriniz için biz teşekkür ederiz buda ekran görüntüsü hem saat hemde instagram ikonu 10 dakikadır bu şekilde.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Kamera hatalı değil Romu tekrar yüklemeyi deneyiniz.Selam, ben redmi note 6 pro telefonuma pixel rom kurdum amma camera hata veriyor bunun çozmek olurmu ?
Miui 10.3.2 stock romdan pixel roma gemistim ikici gez yeniden romu kurdum Gcamera kurdum sorusuz calisiyor amma pixel romun kendi kamerasi hata veriyorKamera hatalı değil Romu tekrar yüklemeyi deneyiniz.
Ben hata almamıştım ama son güncelleme yi denemedimMiui 10.3.2 stock romdan pixel roma gemistim ikici gez yeniden romu kurdum Gcamera kurdum sorusuz calisiyor amma pixel romun kendi kamerasi hata veriyor
Son guncellemede kendi camerasi fotograf cektiyinde hata veriyorBen hata almamıştım ama son güncelleme yi denemedim