Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - MIUI v10 V9.4.25 [9.0 Pie] Global Beta Rom

mstfksap

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
mustı
Cihazım
s3
Konular
15
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Xiaomi Redmi Note 6 Pro için,
MIUI 10 Global Beta ROM 9.4.25 yayınlandı.
Böylece sisteminizin güncellenme zamanı geldi. Son Global Beta ROM'u kullanıyorsanız OTA güncellemesini alırsınız.
Özel Kararlı ROM veya Özel(Custom) Geliştirici ROM kullanıyorsanız , Fastboot yüklemesi ile temiz yükleme yapmanız tavsiye edilir.
Yüklemeden önce verilerinizi yedeklemeyi unutmayın.

MIUI 10 Global Beta 9.4.25 Değişiklik Listesi:
  • Hata düzeltmeleri ve sistem optimizasyonları.
  • Kilit ekranı, durum çubuğu, bildirim gölge
  • Yeni: DND modunda Kalıcı Kilit ekranı bildirimleri
  • Düzeltme: TalkBack ile ilgili sorunlar hızlı şarj edilmesini ister Veri kullanımı
  • Düzeltme: Veri kullanımı istatistikleri modülü bazı durumlarda çalışmayı durdurdu

Fastboot:

Recovery:

MIUI 10 Global Kararlı/Beta Recovery Rom Nasıl Kurulur
  • Telefonunuzun dahili belleğine MIUI 10 Global Kararlı/Beta Recovery.zip dosyasını indirin ve dosyanızın konumunu hatırlayın.
  • Telefonunuzun Ayarlar> Telefon Hakkında> Sistem Güncelleme öğesine gidin. Buradan sağ üst köşedeki '' simgesini ve “Güncelleme paketini seç” i tıklayın.
  • Artık dosya yöneticisi cihazınızda açılacak, buradan telefonunuza kaydettiğiniz MIUI 10 Global Kararlı/Beta Recovery.zip dosyasını seçin.
  • Bu MIUI 10 Global Kararlı/Beta güncellemesini Xiaomi Telefonunuza uygulamak için yeniden başlat düğmesine basın. Artık telefon yeniden başlayacak ve güncelleme işlemini telefon ekranında göreceksiniz.
  • Telefonunuz otomatik olarak yeniden başlatılacaktır. Bundan sonra, tüm işlem tamamlanır ve güncelleme işlemi tamamlandıktan sonra cihaz başlatıldığında yaklaşık 10 dakika sürebilir. Bu nedenle, sabırlı olun.

DND modu ne oluyor?

Redmi 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

serhat.yldz

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
315
DND modu ne oluyor?

Redmi 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
DND"Do Not Distrub”dır. Türçesi ise “Rahatsız Etmeyin” demektir. Yani Romdaki Rahatsız Etmeyin Modu.

cem701

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cem
Konular
2
serhat hocam fastboot romu miflash ile yükleme yapmak isterken dosyayı gösterdikten sonra flash a basar basmaz yüklemiyor statusta flash done resulte success yazıyor secenek clean all boot kilidide açık ?

System win 8.1 64bit - 64 bit miflashla denedim ondada aynı

Son düzenleme:

karaura

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
red mi not 6 pr
Konular
5
TWRP yüklü olduğu için güncelleme yapamayanlar, recovery linkini indirdikten sonra TWRP den temizle yapmadan direk flaşlasınlar ben öyle yaptım.Açılış uzun sürüyor beklesinler.

karaura

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
red mi not 6 pr
Konular
5
TWRP uçtu böyle yapmayın

serhat.yldz

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
315

dirbazcan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
can
Cihazım
Mi6
Konular
2
telefon 1.7gb lik dosya indirip kurdu ama telefon açılmadı.
eski sürüm rom flaşladım. telefon açıldı.

Veyis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veyis
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
CNC Makine
Konular
28

Xiaomi Redmi Note 6 Pro için,
MIUI 10 Global Beta ROM 9.4.25 yayınlandı.
Böylece sisteminizin güncellenme zamanı geldi. Son Global Beta ROM'u kullanıyorsanız OTA güncellemesini alırsınız.
Özel Kararlı ROM veya Özel(Custom) Geliştirici ROM kullanıyorsanız , Fastboot yüklemesi ile temiz yükleme yapmanız tavsiye edilir.
Yüklemeden önce verilerinizi yedeklemeyi unutmayın.

MIUI 10 Global Beta 9.4.25 Değişiklik Listesi:
  • Hata düzeltmeleri ve sistem optimizasyonları.
  • Kilit ekranı, durum çubuğu, bildirim gölge
  • Yeni: DND modunda Kalıcı Kilit ekranı bildirimleri
  • Düzeltme: TalkBack ile ilgili sorunlar hızlı şarj edilmesini ister Veri kullanımı
  • Düzeltme: Veri kullanımı istatistikleri modülü bazı durumlarda çalışmayı durdurdu

Fastboot:

Recovery:

MIUI 10 Global Kararlı/Beta Recovery Rom Nasıl Kurulur
  • Telefonunuzun dahili belleğine MIUI 10 Global Kararlı/Beta Recovery.zip dosyasını indirin ve dosyanızın konumunu hatırlayın.
  • Telefonunuzun Ayarlar> Telefon Hakkında> Sistem Güncelleme öğesine gidin. Buradan sağ üst köşedeki '' simgesini ve “Güncelleme paketini seç” i tıklayın.
  • Artık dosya yöneticisi cihazınızda açılacak, buradan telefonunuza kaydettiğiniz MIUI 10 Global Kararlı/Beta Recovery.zip dosyasını seçin.
  • Bu MIUI 10 Global Kararlı/Beta güncellemesini Xiaomi Telefonunuza uygulamak için yeniden başlat düğmesine basın. Artık telefon yeniden başlayacak ve güncelleme işlemini telefon ekranında göreceksiniz.
  • Telefonunuz otomatik olarak yeniden başlatılacaktır. Bundan sonra, tüm işlem tamamlanır ve güncelleme işlemi tamamlandıktan sonra cihaz başlatıldığında yaklaşık 10 dakika sürebilir. Bu nedenle, sabırlı olun.

Hocam iyi günler note6pro global kararlı 10.2.2 yüklü kilidi açılmadı bu global beta yı indirdim telefon a attım nasıl kuracağım paketi seç seçeneği yok!

Üst Alt