- Adım
- Ergin sevdi
- Cihazım
- Xiaomi redmi no
- Konular
- 28
O seçeneği seçince brick oluyor milletin telefonu amaBootloader mi flash ile tekrar kilitlenebiliyor.
O seçeneği seçince brick oluyor milletin telefonu amaBootloader mi flash ile tekrar kilitlenebiliyor.
Antirollbackli cihazlarda evet, anti 4 ten 3'e geçince brick oluyor. Siz bilirsiniz hocam ne yapmak istersenizO seçeneği seçince brick oluyor milletin telefonu ama
Otadan guncelledim de bu digital sağlık nedir Serhat hocamFastboot linki eklenmiştir.
Antirollback meselesini ilk sizden duydum benim öğreneceğim çok şey var anlaşılan 360 saat dolmadan ogreneyim yoksa telefon kullanılmaz hala gelecek sanırımAntirollbackli cihazlarda evet, anti 4 ten 3'e geçince brick oluyor. Siz bilirsiniz hocam ne yapmak isterseniz
Birde şarj animasyonunu sürekli yapabilitmiyiz 15 sn sonra kayboluyorOtadan guncelledim de bu digital sağlık nedir Serhat hocam
Digital denge olucak hocam yanlış yazmışım. Su uygulama. Play Storeda mevcutOtadan guncelledim de bu digital sağlık nedir Serhat hocam
Baktım play Store'dan cihaziniz bu sürümle uyumlu değildir diyorDigital denge olucak hocam yanlış yazmışım. Su uygulama. Play Storeda mevcut
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.