Pil göstergesi pil içinde sayı olarak gösteriyor şu anlıkPil göstergesi sayı olarak gösteriyor mu miui 10 da acaba tek sorunum şimdilik o
Hocam kilit açılmadı üstelik 15 gün daha süre verdi. Kafayı yemek üzereyim, kendimi 4 duvar hücreye kapatılmış hissediyorum..Hocam ne yapdin yükleye bildinizmi
Şebeke problemi sanırım şu anlık hemen hemen hepsinde var. Bende de var. 4g çekiyor ama çok bağlantı kopması yaşıyorum. Güncelleme ile çözerler ama ne zaman Allah bilir..Neyse hocam geçmiş olsun sıkmayin canınızı üç kuruşluk mal için buda geçer bekleyelim
Yine siz kiliti bekliyorsunuz benim cihazda 2 haftalık 4g çekmiyor 3 çubuk var ama ne internet nede telefon çekmiyor h+ aynı ne yapacağımı bilemiyorum aldığım adama gönderdim bakalım ne yapacaklar
Az önce bakdim yeni güncelleme gelmis neler düzelmiş bakabildinizmiSerhatxxx hoca bölgeyi Hindistan yap dene demisdi biri öyle yapmış düzelmiş sende bi denermisin düzelecek mi
1) Bazı durumlarda sım kart takılı değilken taşıyıcı adı geri yüklendiSerhatxxx hoca bölgeyi Hindistan yap dene demisdi biri öyle yapmış düzelmiş sende bi denermisin düzelecek mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bugün yeni güncelleme gelmis düzeltmeler varmı bakabildimiz
Az önce bakdim yeni güncelleme gelmis neler düzelmiş bakabildinizmi