- Adım
- Cem
- Cihazım
- Note 6 Pro
- Konular
- 6
Karanlık mod bu güncelleme ilemi geliyor
Ekran ayarlarında karanlık mod mevcut
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Karanlık mod bu güncelleme ilemi geliyor
Pil konusunda sorun yaşatıyormu ısınıyormu cihazEkran ayarlarında karanlık mod mevcut
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Pil için birşey diyemem en azından 1 tam şarj yapıp bakmam lazım ama dikkatimi çeken bir şey yok henüz. Gözüme çarpan ilk husus RAM kullanim yüzdesi daha da düşmüş. Oyun oynamadığım için ısınma yok bende, henüz şarj da etmediğim için şarjda ısınma var mı bilmiyorum. Yalnız şunu da unutmamak gerek hava zaten 35 derece. Isınıyor demek için telefon kaç derece de olmalı?Pil konusunda sorun yaşatıyormu ısınıyormu cihaz
Haklısınız hocam katılıyorum size nem oranı çok yüksek baya sıcak ram kullanımız kaç hocam benim 1.8 civarıPil için birşey diyemem en azından 1 tam şarj yapıp bakmam lazım ama dikkatimi çeken bir şey yok henüz. Gözüme çarpan ilk husus RAM kullanim yüzdesi daha da düşmüş. Oyun oynamadığım için ısınma yok bende, henüz şarj da etmediğim için şarjda ısınma var mı bilmiyorum. Yalnız şunu da unutmamak gerek hava zaten 35 derece. Isınıyor demek için telefon kaç derece de olmalı?
Şuan 10.3.3 kullanıyorum. Böyle mobil veri var gözüküyo 4.5g fakat internet kullanamıyorum taki uçak modunu açıp kapatınca kullanıyorumNe gibi bir kesinti? Nasıl? Bende sürekli olarak 4,5g
Şuan 10.3.3 kullanıyorum. Böyle mobil veri var gözüküyo 4.5g fakat internet kullanamıyorum taki uçak modunu açıp kapatınca kullanıyorum