Evet bu sabah Hindistan yapmıştım başka özellik varmı diye kontrol etmek için sonra düzelttim sagolun.Hayır hocam, ama bölge değişikliği yaptıysanız ondandır, Ayarlardan bölgenizi kontrol ddin.
Boşta o kadar ram nasıl görebildiniz 4 gb ram lik modelimi telefonunuz.Arkadaşlar şarj mükemmel olmuş,boşta ram miktarı 2.4 önceki sürümde 1.8 di.9 saatlik beklemede %3 yemiş.önceki sürümde 10.30 dk ekran süresi almıştım.ama beklemede çok tüketiyordu.şimdi bekleme süresi çok iyi.tek eksiği ,teli kaldırınca ekranı göstermemesi,çok güzel bir özellikti.
Hocam sorunu buldum galiba hareket ile kullanım da yapıyor bunu , fakat normal navigasyon tuşlarıyla kullanınca herhangi bir sorun olmuyor ama yardımın için teşekkür ederim.Play store'dan app vault uygulamasını bulup güncellemeyi kaldırın hocam
Evet benim 4gb model ve ram de ciddi manada da iyileştirme var önce 47 53 arasında olurdu şimdi 40 47 arasında takılıyorBoşta o kadar ram nasıl görebildiniz 4 gb ram lik modelimi telefonunuz.
Evet 4 gb.Boşta o kadar ram nasıl görebildiniz 4 gb ram lik modelimi telefonunuz.
Anladım hocam benimki 3 gb modeli böyle saf android falan yükleyebiliyormuyuz bu telefonlara daha az ram tüketimi için bende şuan en fazla 1.5 gb boş gösteriyorEvet 4 gb.
Cihazınız boodloader açık ve rootlu ise yükleyebilirsiniz.Anladım hocam benimki 3 gb modeli böyle saf android falan yükleyebiliyormuyuz bu telefonlara daha az ram tüketimi için bende şuan en fazla 1.5 gb boş gösteriyor