Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - MIUI v10 V10.3.2.0 PEKMIXM Global Kararlı Rom

serhat.yldz

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
315
Aslında takıldığım şey donma kasmalar değil nadir ve anlık oluyor onlar ancak bildirim konusu cidden üzdü. Hard resetle düzelir mi sizce? Ve hard reset yerine fabrika ayarına geri dönsem bir farkı olur mu hard resetten
Yok o sorun düzelmez hocam. Güncellemeyi o şekilde yapmışlar

serhat.yldz

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
315
Benimde en çok kullandığım özellikti kaldırınca uyandırma özelliği, neden böyle saçma birşey yapmışlar acaba...
Bu güncelleme ile onu kaldırmışlar evet.
Bir sonraki güncelleme de eklerler umarım

byrapez061

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 6 pro
Konular
0
Arkadaşlar bende güncelledim note 6 pro cihazımı andoird 9 a ,10.2.2 sürümüne göre donanımsal farklar flash rengi daha beyaz, titreşim motoru daha güçlü, hoparlör sesi biraz daha baslı ve hoş geliyor, batarya hemen hemen aynı belki biraz daha iyi denebilir, fakat 10.2.2 ve öncesi sürümdeyseniz pek geçmenizi tavsiye etmem parmak izi daha geç açıyor bazen açınca açma sesi geliyor ekran gelmiyor, ara yüzde ufak tefek kasmalar mevcut bunları bilerek geçin.

Edit: Güncelledikten sonra iki üç defa yeniden başlattım cihazı kasmalar baya azaldı normale döndü güncelleyecekler temiz kurulum yaparsa böyle sorunlarla karşılaşacağını düşünmüyorum.

Son düzenleme:

Mevlanustundag13

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mevlan
Cihazım
Redmi not 6 pro
Konular
6
Arkadaşlar bende güncelledim note 6 pro cihazımı andoird 9 a ,10.2.2 sürümüne göre donanımsal farklar flash rengi daha beyaz, titreşim motoru daha güçlü, hoparlör sesi biraz daha baslı ve hoş geliyor, batarya hemen hemen aynı belki biraz daha iyi denebilir, fakat 10.2.2 ve öncesi sürümdeyseniz pek geçmenizi tavsiye etmem parmak izi daha geç açıyor bazen açınca açma sesi geliyor ekran gelmiyor, ara yüzde ufak tefek kasmalar mevcut bunları bilerek geçin.
O zaman ben gecmiyim 10.2.1 deyim

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

byrapez061

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 6 pro
Konular
0
O zaman ben gecmiyim 10.2.1 deyim

Bende bu şekilde 2,3 gün kullanıp karar vermeyi düşünüyorum duruma göre bende 10.2.1 dönmeyi planlıyorum fakat hoparlör ciddi anlamda ses kalitesi olarak güzelleşmiş

Mevlanustundag13

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mevlan
Cihazım
Redmi not 6 pro
Konular
6
Bende bu şekilde 2,3 gün kullanıp karar vermeyi düşünüyorum duruma göre bende 10.2.1 dönmeyi planlıyorum fakat hoparlör ciddi anlamda ses kalitesi olarak güzelleşmiş
10.2.1 gerçekten daha verimli yani şarj konusunda çok iyi. Ses kalitesi mi batarya mi desen ben batarya derim.

Mude7

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi Not 6 Pro
Konular
0
Cihazı güncellerken şarja takılıyken mi yapayım hocam ? Hocam bide güncelledikten sonra bilgiler fotolar kişiler silinir mi ?

byrapez061

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 6 pro
Konular
0
Cihazı güncellerken şarja takılıyken mi yapayım hocam ? Hocam bide güncelledikten sonra bilgiler fotolar kişiler silinir mi ?
Ben şarj 80 iken yaptım bir sorun olmadı şarja takmana gerek yok yani, verilerin silinmez telefonun kendi güncelleme yerinden yaparsan güncellemeyi

Üst Alt