Hocam güncelleme geri çekildi, yarına yayınlanır kullanıcıya.Gunceleme banada gelmişti amma ben telefonu fabrika ayarlarina soforlayipda sonra guncellemek istedim fabrika ayarlarina sifrlandiktan sonra gincelleme diyilen birsey olmadi guncellemeye aid bir bildirim yok
Yükledim dediğin yer böyle1) recovery indirdim kurmayı düşünüyorum bl kilidi ve root yok android 9 olacak evet beğenmezsen android 8 olan 10.2.1 e aynı yöntemle recovry ile dönebilir miyim hata almaz miyim android sürümleri farklı çünkü ?
2) yükleyen arkadaşlar bakabilir mi kaldırınca uyandır seçeneği duruyor mu ? Ayarlar>ekran>uyandırmak için kaldır
Ben yükledim galerideki kişiler kayboldu.ben kaldıramamıştım.Galerinin içindeki kişileri nasıl kaldırcam?
Kaldırmışlar sanırım ya o zaman kullanılmaz o zamanYükledim dediğin yer böyleResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben yükledim galerideki kişiler kayboldu.ben kaldıramamıştım.
Ben yöneltmek istemem bu konuda, şöyle düşünün, yeni stabil Pie güncellemesi ve hatalar giderildi diyor. Yükleyip deneyimlerimiz sizin için en doğru karar olacaktır.Serhat hocam 1 hafta önce global kararlıdan global betaya geçtim 10.2.2 deki sıkıntılar yüzünden, sizce geçmeye değer mi global betadan
Ben yöneltmek istemem bu konuda, şöyle düşünün, yeni stabil Pie güncellemesi ve hatalar giderildi diyor. Yükleyip deneyimlerimiz sizin için en doğru karar olacaktır.