Hocam sabah ben yükledim android de 9 pie oldu,aynı telefondan eşimde de var ona gelmişti tam yükleyecekken kayboldu. Benim tel çin, eşiminki hindistan üretimi .acaba tam o esnada germi çekildi?Hocam yarına açılır diye düşünüyorum
Yok hocam, geri çektiler geri açacaklar kullanıma yarına tekrar bildirim gelmiş olur büyük ihtimalle..Hocam sabah ben yükledim android de 9 pie oldu,aynı telefondan eşimde de var ona gelmişti tam yükleyecekken kayboldu. Benim tel çin, eşiminki hindistan üretimi .acaba tam o esnada germi çekildi?
Çok teş.Serhat bey.Yok hocam, geri çektiler geri açacaklar kullanıma yarına tekrar bildirim gelmiş olur büyük ihtimalle..
Bu güncellemenin En büyük özelliği Pie 9.0 sürümüne yükselmiş olması, onun haricinde hata düzeltmeleri ve sistem optimizasyonu yapılmış, geri kalan ufak tefek eklemelerdirMerhaba. Sabah Note 6 Pro cihazımı güncelledim. Android 9 oldu ama baktım öncekinden bir fark göremedim. Fark nedir yada ne olmalı cevaplarsanız sevinirim.
Aslında ben soruyu eksik sordum size. Android 9 ile 8 arasında bir fark göremedim.Bu güncellemenin En büyük özelliği Pie 9.0 sürümüne yükselmiş olması, onun haricinde hata düzeltmeleri ve sistem optimizasyonu yapılmış, geri kalan ufak tefek eklemelerdir
Yani takip ediyorum aylardır yok gelmedi gelecek diye beklediğimiz nedir?Aslında ben soruyu eksik sordum size. Android 9 ile 8 arasında bir fark göremedim.
bu soruyu araştırırsanız cevabınızı mutlaka bulursunuzAslında ben soruyu eksik sordum size. Android 9 ile 8 arasında bir fark göremedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yani takip ediyorum aylardır yok gelmedi gelecek diye beklediğimiz nedir?