Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - MIUI v10 V10.2.2.0 OEKMIXM Global Kararlı Rom

Coilover

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Birol
Cihazım
NOTE 6 PRO
Konular
11
Öncelikle rica ederim hocam hayır PC ye gerek yok birde indirdiğiniz dosya indirmeler klasorunun icinde dosya yerini gösterip kuruluma devam edin dün yorumda yazdığım gibi ayrıca isim değiştirmeye gerek yok daha dün dönüş yaptım 10.2.1 e dönmemdeki sebep ise ekran kilidi geç acilmaya başladı telefonu elime alınca uyanmiyor ayrıca sistem akışı yavasladi kısacası hocam bu son güncelleme çok hatalarla dolu birde dönüş yapınca veriler siliniyor ama telefon gerçekten hocam abartmiyorum bildiğiniz jet motorlu uçak oluyor eğer yine yapmazsanız yardımcı olurum.bilgilrr işinize yararsa ne mutlu bana telefon resmi note 6 pro diğer adı yer uçağı hayırlı akşamlar hocam

Sağol hocam. Değerli cevabın için teşekkür ederim. En kısa sürede dönüş yapacağım dayanılacak gibi değil çünkü 10.2.2.0 :(

Coilover

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Birol
Cihazım
NOTE 6 PRO
Konular
11
Çok şükür kurtulduk 10.2.2.0'dan emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Ciddi anlamda hız farketti resmen rahatladı telefon :)

Öncelikle rica ederim hocam hayır PC ye gerek yok birde indirdiğiniz dosya indirmeler klasorunun icinde dosya yerini gösterip kuruluma devam edin dün yorumda yazdığım gibi ayrıca isim değiştirmeye gerek yok daha dün dönüş yaptım 10.2.1 e dönmemdeki sebep ise ekran kilidi geç acilmaya başladı telefonu elime alınca uyanmiyor ayrıca sistem akışı yavasladi kısacası hocam bu son güncelleme çok hatalarla dolu birde dönüş yapınca veriler siliniyor ama telefon gerçekten hocam abartmiyorum bildiğiniz jet motorlu uçak oluyor eğer yine yapmazsanız yardımcı olurum.bilgilrr işinize yararsa ne mutlu bana telefon resmi note 6 pro diğer adı yer uçağı hayırlı akşamlar hocam

Hocam bir şey sormak istiyorum. Otomatik güncellemeleri kapatmak için ne yapmam gerekiyor. Bir de ayarlar kısmındaki güncelleme uyarısı yani 1 rakamı hiç gitmiyor. Bunun için bir önerin var mıdır ?

erginsevdi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ergin sevdi
Cihazım
Xiaomi redmi no
Konular
28
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Sürüm düşürmek isteyenler bu video dan yararlanabilirler denemedim uygun bir zaman deneyecem inşallah video lu anlatım bir tek bu var sanırım

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Coilover

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Birol
Cihazım
NOTE 6 PRO
Konular
11
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Sürüm düşürmek isteyenler bu video dan yararlanabilirler denemedim uygun bir zaman deneyecem inşallah video lu anlatım bir tek bu var sanırım

Hocam video güzel olarak anlatmış tamam eyvallah ta. Anlamadığım şey tüm bu geri dönüş işlemlerini yukarıda da bahsedildiği gibi bir kaç dakikaya basit bir işlem ile yapabiliyoruz. Neden bu kadar uzun uzuna yapılıyor ki bilgisayar üzerinden program vs işlerine giriliyor ? Neticede aynı sürümü aynı hız ile almış olmuyor muyuz ? Fark nedir.

serhat.yldz

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
315
Hocam video güzel olarak anlatmış tamam eyvallah ta. Anlamadığım şey tüm bu geri dönüş işlemlerini yukarıda da bahsedildiği gibi bir kaç dakikaya basit bir işlem ile yapabiliyoruz. Neden bu kadar uzun uzuna yapılıyor ki bilgisayar üzerinden program vs işlerine giriliyor ? Neticede aynı sürümü aynı hız ile almış olmuyor muyuz ? Fark nedir.
Video anlatılan işlem MiFlash ile Rom yükleme işlemi.

erginsevdi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ergin sevdi
Cihazım
Xiaomi redmi no
Konular
28
Telefondan sadece 10.2.1 e düşürülüyor 10.0.5 e falan bilgisayar la düşürülüyor

serhat.yldz

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
315
Bu işlem en temiz kurulum değil mi

Evet, en temiz yöntem. Mi Flash Programında "Clean All" seçeneği isaretli olunca herşey siliniyor ve sonra rom yükleniyor.

erginsevdi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ergin sevdi
Cihazım
Xiaomi redmi no
Konular
28
Evet, en temiz yöntem. Mi Flash Programında "Clean All" seçeneği isaretli olunca herşey siliniyor ve sonra rom yükleniyor.
Bu video da bahsetmemis ama bootloader kilitini açmamız lazım sanırım

serhat.yldz

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Redmi Note 9S