Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - MIUI v10 V10.2.1.0 OEKMIXM Global Kararlı Rom

KaizenTR

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
.
Meslek
.
Konular
37
eu kurabildiğinize göre cihazınız da twrp vardır. Fastboot romu indirip içerisindeki cust.img yi çıkartıp twrp den install image ile cust üstüne bu dosyayı flashlarsanız durumunuz düzelir. Yada bunlarla uğraşmayıp system/build.prop içine en son satıra bu iki satırı ilave edebilirsiniz. Bölge TR olacaktır. TR dışında TR tr yerine yapmak istediğiniz bölge kodunu da girebilirsiniz.

ro.miui.region=TR
ro.miui.cust_variant=tr

üstad bu düzenlemeleri yaptığımız halde yükleme dili, bölge tmm. ancak varsayılan saat hep TR de GMT+2 oluyor. bunu build.prop dan GMT+3 veya bağdat , kuveyt vb nasıl editleriz hangi kod

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
207
Bildirim simgelri görünüyormu? Yukarıdaki simgeler hepsi stabilmi?
Huawei nasıl yapabiliyorda bunlar yapamıyor anlamış değilim. facepalm~~facepalm~~facepalm~~

serhat.yldz

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
315
Bildirim simgelri görünüyormu? Yukarıdaki simgeler hepsi stabilmi?
Huawei nasıl yapabiliyorda bunlar yapamıyor anlamış değilim. facepalm~~facepalm~~facepalm~~
Bazı eksiklikler oluyor dediginiz gibi, siz hangi teli kullanıyorsunuz

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
207
Bazı eksiklikler oluyor dediginiz gibi, siz hangi teli kullanıyorsunuz
Redmi Note 4 Üstad.
Telefonu yenilemeyi düşünüyorum Redmi Note 5 ile Redmi Note 6 pro arasında kararsız kaldım, sırf bu bildirim simgeleri yüzünden.
Diğer konularınıza baktım çözüm sunmuşsunuz da Xiaomi bunu nasıl beceremiyor anlamış değilim.
huawei çentikli modellerini biliyorsunuzdur, onlarda böyle bir durum yok. Enteresan.

serhat.yldz

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
315
Redmi Note 4 Üstad.
Telefonu yenilemeyi düşünüyorum Redmi Note 5 ile Redmi Note 6 pro arasında kararsız kaldım, sırf bu bildirim simgeleri yüzünden.
Diğer konularınıza baktım çözüm sunmuşsunuz da Xiaomi bunu nasıl beceremiyor anlamış değilim.
huawei çentikli modellerini biliyorsunuzdur, onlarda böyle bir durum yok. Enteresan.
Evet doğrudur, bu çentik olayına takılıyorsanız Note 5 Pro yu düsünün o zaman çünkü nerdeyse aynı telefonlar, hatta öyleler diyebilirim. Sonuçta işlemcisinden arka kamerasına kadar aynı.

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
207
Evet doğrudur, bu çentik olayına takılıyorsanız Note 5 Pro yu düsünün o zaman çünkü nerdeyse aynı telefonlar, hatta öyleler diyebilirim. Sonuçta işlemcisinden arka kamerasına kadar aynı.
Aynen üstad. Son tahlil de sanırım ona karar vereceğim ancak, Xiaomi nin güncelleme politikası da evlere şenlik. Redmi Note 6 Pro Android 10 alır ancak Redmi Note 5 Android 9 da kalır.

Son düzenleme:

serhat.yldz

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
315
Aynen üsrat. Son tahlil de sanırım ona karar vereceğim ancak, Xiaomi nin güncelleme politikası da evlere şenlik. Redmi Note 6 Pro Android 10 alır ancak Redmi Note 5 Android 9 da kalır.
Neden öyle düşündünüz. Sadece 1 yıl önce çıkmış cihaz diye mi.

Üst Alt