Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - MIUI v10 V10.2.1.0 OEKMIXM Global Kararlı Rom

igaa123

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ahmet
Cihazım
Note 6 PRO
Konular
1
Bildirimlerin gelip 3 sn sonra geri gitmesi pek anlam kazandırmadı bence.

zgrbgn

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Özgür
Cihazım
Redmi Note6 Pro
Konular
0
Güncelleme yok uyarısı alacaksınız en yeni güncelleme cıkana kadar.
çok teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet bildirimler gozukup kayboluyor.Yani cihazda oraya saat koymakdansa bildirimlerin gozukmesi daha onemli fakat bunu pek dusunmuyorlar sanirim.

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
acaba saat'i ayarlardan kapatabiliyor muyuz? kapattığımızda bildirim simgeleri kalır belki?

mmengi

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Grus
Konular
2
eu rom yüklüydü. buradan romu indirip twrp den yükledim ama bölge çin oldu ve değişmiyor. nasıl düzeltebilirim. bölgeyi tıkladıgımda hiç hareket olmuyor.
eu kurabildiğinize göre cihazınız da twrp vardır. Fastboot romu indirip içerisindeki cust.img yi çıkartıp twrp den install image ile cust üstüne bu dosyayı flashlarsanız durumunuz düzelir. Yada bunlarla uğraşmayıp system/build.prop içine en son satıra bu iki satırı ilave edebilirsiniz. Bölge TR olacaktır. TR dışında TR tr yerine yapmak istediğiniz bölge kodunu da girebilirsiniz.

ro.miui.region=TR
ro.miui.cust_variant=tr

olytncl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Olcay
Cihazım
14 Ultra-Mi10
Konular
1
çok teşekkürler

acaba saat'i ayarlardan kapatabiliyor muyuz? kapattığımızda bildirim simgeleri kalır belki?
Vallahi keske olsa...

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

zgrbgn

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Özgür
Cihazım
Redmi Note6 Pro
Konular
0
çok teşekkürler

bu arada saatin konumu düzeltilmiş yeni güncelleme ile

Malanix

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Shahin
Cihazım
Note 6 Pro 4/64
Konular
3
Gencellemeyi indirdim.Kurulum sırasında 90 % olduktan sonra gitmiyor. Öylece kaldı. Ne yapabilirim?

haktan207

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
omer
Cihazım
mi a2
Konular
7
eu kurabildiğinize göre cihazınız da twrp vardır. Fastboot romu indirip içerisindeki cust.img yi çıkartıp twrp den install image ile cust üstüne bu dosyayı flashlarsanız durumunuz düzelir. Yada bunlarla uğraşmayıp system/build.prop içine en son satıra bu iki satırı ilave edebilirsiniz. Bölge TR olacaktır. TR dışında TR tr yerine yapmak istediğiniz bölge kodunu da girebilirsiniz.

ro.miui.region=TR
ro.miui.cust_variant=tr
teşekkur ederim

emreli01

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
EMRE SARI
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
19
Arkadaşlar masaüstünde ekrana basılı tutarak çıkan ayarlardan boş hücreleri doldur seçeneği aktif olmasına rağmen doldurmuyor orijinal temasını kullanıyorum durum yine aynı ne yapmam gerekir ek olarak en son güncellemede şuan telefon ?

2.sorum ise uygulama Simgesi düzen ayarı neden yok lanet arayüzde mesela 5*5 kullanamak istiyorum yok sadece 4*4 veya en alt kısım sadece beş oluyor masaüstü değil

Bilir kişiler bu konuda cevaplarsa sevinirim

karaura

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
red mi not 6 pr
Konular
5
Ben telefonda çift sım kart kullanıyorum.Turkcell data hattından internet, TT dan konuşma yapıyorum.
Bu güncellemeden sonra whatsaap ve chrome haric diğer uygulamar internete girmiyor.Hatta güncelleyici bile internet yok diyor oysa chrome da son hız internete girebiliyorum.
Telefonu aç kapa yaptığımda sorun düzeliyor ama yarım saat sonra tekrar aynı sorun baş gösteriyor.
Apn ayarlarımda sorun yok data hattı olduğu için mgb yaptım zaten.
Güncellemeden önce kesinlikle böyle bir sorun yoktu hatta ben bu güncelleme daha kararlıya gelmeden önce beta ya geçerek bu sürümü (bu sürüm diyorum çünkü betadada navigasyon barları böyle değişmişti) kullandım ama ordada bu sorun vardı ve ben tekrar kararlıya dönerek sorunu çözmüştüm ama beta sürüm karalıya gelince yine aynı sorun beni buldu.
Şimdi V10.2.1.0 dan bir önceki sürüme dönmem mümkün mü yada bunun bir çözümü varmıdır. Sorunu çözmek için sevmesemde Pixel Experience Official [9.0] gibi custom roma geçmeyi deneyeceğim belki onda bu sorun yoktur.

Leventgaat

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
2
Cihazım
Xiaomi.note 6 p
Konular
4
Aynı sorun beta da benim de başıma geldi.taracıya girdiğimde internet bağlantı hatası veriyordu. v10 .2.1.0 yazımına geçtim şimdi sorun yaşamıyorum.

Üst Alt