Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi Room MIUI v10 V9.3.14 Custom Rom

zng67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zng67
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
VHKİ
Konular
0
kurulumu yaptım ama ilk açılışta sıyah ekranda kalıyor ekranda sagda sola bakan bir ok var
Aynı sorun bende de var. Ok a sürekli basınca google play hizmetleri durduruldu hatası veriyor. Bu yüzden deneyemedim.

Mevhum

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
360CEPPORT
Cihazım
Redmi Note6Pro
Konular
0
Teşekkürler ..

ilter88

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilter
Cihazım
MI 9 LITE 128GB
Konular
1
Aynı sorun bende de var. Ok a sürekli basınca google play hizmetleri durduruldu hatası veriyor. Bu yüzden deneyemedim.
hocam eski romu flashlayin sonra google a giris yapinca yeni romu flashlayin sirf ben dolby atmos desteklemiyor die pie kullanmiyorum

muhsin42

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
muhsin
Konular
1
Hiçbir hata yok. Fakat beta nin da betasi şimdilik.
Kurarken hata yokda. Kurduktan sonra twrp ler şafti dağıtıyor.
Alt kısımda sanal tuşlarin orasi ekrana yansıma
Oluyor. Twrp ekranın da sadece.
Eu romun yeni çıkan pie betayi kurdum dediğin gibi oldu twrp dokunmatik sapitti kullanilmaz haldeydi yaklaşık 4 saat uğraştırdı eski roma dönecem diye sonunda tekrar mi roomu kurdum düzeldi acaba bunda da twrp de sorun olurmu sende varmı twrp de sıkıntı acaba

TigerKHaN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
Redmi Note 3
Meslek
Engineering Elektronic
Konular
3
Eu romun yeni çıkan pie betayi kurdum dediğin gibi oldu twrp dokunmatik sapitti kullanilmaz haldeydi yaklaşık 4 saat uğraştırdı eski roma dönecem diye sonunda tekrar mi roomu kurdum düzeldi acaba bunda da twrp de sorun olurmu sende varmı twrp de sıkıntı acaba
Bütün cikan 9.0 Romlari denedim. Hepsinde twrp de o hata vardir. 9.0 stock recovery taban alinip yeni bir twrp şart bize.
Bir alt roma eski romlara dönmek icin veri biçimlendirme şart. Partition yollar değişiyor galiba yada yeni cikan Firmware kaynakli dahili depolama 0 mb veya twrp ekranın da tekrar şifre muhabbet i oluyor. Dm werity de 9.0 da iş görmediği icin. Hep birlikte cebelleşiyoruz.
Bugün playground denemek icin mi room 9.3.14 kurdum 9.0 olani.

En gec yarin donerim eski rom 9.2.14 e

Not : 8.1 romlara dönünce twrp de veya ekran alt kısımda sorun yaşamazsınız

serhat.yldz

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
315
Bütün cikan 9.0 Romlari denedim. Hepsinde twrp de o hata vardir. 9.0 stock recovery taban alinip yeni bir twrp şart bize.
Bir alt roma eski romlara dönmek icin veri biçimlendirme şart. Partition yollar değişiyor galiba yada yeni cikan Firmware kaynakli dahili depolama 0 mb veya twrp ekranın da tekrar şifre muhabbet i oluyor. Dm werity de 9.0 da iş görmediği icin. Hep birlikte cebelleşiyoruz.

Twrp'ler güncellenmesi lazım hocam. Sorun çözülür yakın zamanda.

muhsin42

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
muhsin
Konular
1

Hocam veriyi bile silemiyorsun pie de olmuyor abartısız 4-5 saat uğraştım ben en sonunda pie den aklıma geldi güncelleyiciden rom yükleme yerinden mi roomu seçtim tel otomatik başlayıp twrp ye girip kendisi yükledi elimde fastboot romu da yoktu öyle de çözülebilirdi

TigerKHaN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
Redmi Note 3
Meslek
Engineering Elektronic
Konular
3
Hocam veriyi bile silemiyorsun pie de olmuyor abartısız 4-5 saat uğraştım ben en sonunda pie den aklıma geldi güncelleyiciden rom yükleme yerinden mi roomu seçtim tel otomatik başlayıp twrp ye girip kendisi yükledi elimde fastboot romu da yoktu öyle de çözülebilirdi
Twrp imaj yükletip sonra recovery den başlatacan.
Sonra dm werity yükletip recovery den başlatacan
Sonra zipli twrp yukletip otomatik kendi başlayacak.
Sonra temizle ye basip direk oku kaydircan.
Sonra veri biçimlendirme mi yapiyon ne yapıyorsan yap
Tamam dir

kubison

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kubi
Cihazım
RedmiNote6Pro
Konular
0
Merhaba kolay gelsin, tüm yönlendirmeleri sırayla yaptım, temizlemenin ardından romu kurarken Updater process ended with error7 hatasını alıyorum. Temizlemeyi de yaptığım için telefonda yüklü bir rom yok. Yardımınıza ihtiyacım var.

TigerKHaN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
Redmi Note 3
Meslek
Engineering Elektronic
Konular
3
Merhaba kolay gelsin, tüm yönlendirmeleri sırayla yaptım, temizlemenin ardından romu kurarken Updater process ended with error7 hatasını alıyorum. Temizlemeyi de yaptığım için telefonda yüklü bir rom yok. Yardımınıza ihtiyacım var.
Bilgisayar a yakin isenin cihazi twrp moduna alin.
Mount veya bağla yazana tıkla . Cikan tabloda sistem+ sd kart+ otg gibiler i işaretleyin.
Hemen altta mtp etkinleştirme olacak ona tıklayın pc algılayacak. Yeni Romu tel hafızası na yada SD kart a atin .yeniden kurun.

Eroorr 7 hatasi Offical twrp kaynaklı olabilir.
Rom zip i hatali veya eksik inmiş olabilr.
Tekrar dan indirin.

Dert etme hallederiz inşallah

Üst Alt