Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi Room MIUI v10 V9.3.1 Custom Rom

serhat.yldz

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
315
Birşey daha sorsam bu sürümü kullaniyomusun acaba diğerlerine kullanımla farki yada eksiğini gördün mü acaba
Bu sürümdeyim şu an, bir eksiği yok Bir öncekinden farkı da yok. Sadece konudaki değişiklik ler eklenmiş

Ebrumm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ebru
Cihazım
Note pro 6
Konular
2
Bu sürümdeyim şu an, bir eksiği yok Bir öncekinden farkı da yok. Sadece konudaki değişiklik ler eklenmiş
Ben yeni aldım note pro 6 telefonumu bu rom nasıl acaba genelde hep Samsung tel kullandım ve hep custom rom kullanmisimdir mi ailesine yeni katıldığım için soruyorum bu rom nasıl acaba diye özellikle şarj konusunda hocam

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

serhat.yldz

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
315
Ben yeni aldım note pro 6 telefonumu bu rom nasıl acaba genelde hep Samsung tel kullandım ve hep custom rom kullanmisimdir mi ailesine yeni katıldığım için soruyorum bu rom nasıl acaba diye özellikle şarj konusunda hocam

Redmi Note 6 Pro için bu rom pil konusunda en çok beğenilen rom diyebilirim, kendim de bu romdayım ve memnunum. Ayni zamanda gereksiz hiçbir şey yok bu romda.

Ebrumm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ebru
Cihazım
Note pro 6
Konular
2
Redmi Note 6 Pro için bu rom pil konusunda en çok beğenilen rom diyebilirim, kendim de bu romdayım ve memnunum. Ayni zamanda gereksiz hiçbir şey yok bu romda.

bu roumu yuklediğimde telefonun İMEİSİ gidermi daha dün akşam kadıköyden aldım çünkü bir daha gidip ime yükletmek istemiyorum :(

serhat.yldz

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
315
bu roumu yuklediğimde telefonun İMEİSİ gidermi daha dün akşam kadıköyden aldım çünkü bir daha gidip ime yükletmek istemiyorum :(
Hayır gitmez, Twrp yüklü ise cihazınızda, temiz wipe yaparak yükleyebilirsiniz..

Ebrumm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ebru
Cihazım
Note pro 6
Konular
2
Hayır gitmez, Twrp yüklü ise cihazınızda, temiz wipe yaparak yükleyebilirsiniz..

cihazda hiçbir şey yüklü değil root yapılmadı bootloder kilidi açılmadı twrp yüklü değil yanı herşeyı sıfırdan yapacagım forumda arıyorum root vb yapılacak başlığı

serhat.yldz

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
315
cihazda hiçbir şey yüklü değil root yapılmadı bootloder kilidi açılmadı twrp yüklü değil yanı herşeyı sıfırdan yapacagım forumda arıyorum root vb yapılacak başlığı
Ama Bootloader kilidi açılmadan Root ve Rom yükleme işlemleri yapamazsınız.. önce Bootloader kilidini açmakla başlamanız lazım. Belki de cihazı aldığınız yer açmıştır bir kontrol edin

Ebrumm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ebru
Cihazım
Note pro 6
Konular
2
Ama Bootloader kilidi açılmadan Root ve Rom yükleme işlemleri yapamazsınız.. önce Bootloader kilidini açmakla başlamanız lazım. Belki de cihazı aldığınız yer açmıştır bir kontrol edin
Serhat bey cihaza yabanciyim biraz bana yol gösterirmisiniz acaba bootloader açık olup olmadığına dair şimdiden teşekkürler

serhat.yldz

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
315
Serhat bey cihaza yabanciyim biraz bana yol gösterirmisiniz acaba bootloader açık olup olmadığına dair şimdiden teşekkürler

Yardımcı olayım, öncelikle cihazı yeniden başlatın ve Mi Logosu geldiğinde logonun altında "unlocked" diye bir yazı yazıyor ise Bootloader kilidiniz açıktır. Örnek olarak Alttaki resimde isaretledigim alandaki gibi ;
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ebrumm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ebru
Cihazım
Note pro 6
Konular
2
Yardımcı olayım, öncelikle cihazı yeniden başlatın ve Mi Logosu geldiğinde logonun altında "unlocked" diye bir yazı yazıyor ise Bootloader kilidiniz açıktır. Örnek olarak Alttaki resimde isaretledigim alandaki gibi ;
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Maalesef bende yok şimdi kontrolü yaptım
Nereden nasıl açacağız acaba?

Üst Alt