Yardım Xiaomi redmi note 6 pro ile yeni geldim

rusensenkal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ruşen
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
5
bi sıra bana da olmuştu ama kendi kendine düzeldi.

karakus42

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ferhat
Cihazım
Note 6 pro
Konular
4
Parmak izi ve güç tuşunda ekran bazen 3-5 saniye geç açılıyor çözümünü bilen var mı acaba?
Aynı şekilde benimde öyle hocam ilk aldığımda bi oldu sonra düzeldi şimdi daha beter oldu. Ekran geç açılıyor,mesaj geldiği zaman ekran uyanmıyor,mesaj sesi gelmiyor sadece titriyor,instagrama ,fotoğraflara girdiğim zaman ekran kararıyor,whatsappta mesajlaşırken gelen mesaj sesi gelip gidiyor... İnşallah telefondan değil de güncellemeyle alakalıdır yoksa telefondan şuanlık hiç memnun değilim.. Düzeltme güncellemesi ne zaman gelecek bilen varsa söyleyebilir mi?

Fatihbeyxiaomi

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fatih
Cihazım
Note 6 pro
Konular
1
Aynı şekilde benimde öyle hocam ilk aldığımda bi oldu sonra düzeldi şimdi daha beter oldu. Ekran geç açılıyor,mesaj geldiği zaman ekran uyanmıyor,mesaj sesi gelmiyor sadece titriyor,instagrama ,fotoğraflara girdiğim zaman ekran kararıyor,whatsappta mesajlaşırken gelen mesaj sesi gelip gidiyor... İnşallah telefondan değil de güncellemeyle alakalıdır yoksa telefondan şuanlık hiç memnun değilim.. Düzeltme güncellemesi ne zaman gelecek bilen varsa söyleyebilir mi?
Ne zaman geleceği hakkında bir fikrim yok hocam ama umarım gelir ve sorunların düzelir benim o kadar yok şükür

CRTL

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ramazan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
6
bir sonraki güncelleme ile büyük olasılıkla düzelecektir hocam.
Bende Redmi 5 plus ı ilk aldıgımda öyle idi. sonradan güncelleme ile düzelttiler.

Üst Alt