- Adım
- Ruşen
- Cihazım
- Redmi Note 7
- Konular
- 5
bi sıra bana da olmuştu ama kendi kendine düzeldi.
Aynen 10.2 den sonra oldu sonra kendi kendine çözüldüGüncellemeden sonra mı oldu
Tam ekran modunda kasmalar mevcut eski stile yani tuşlu moda geçip deneyinAynen 10.2 den sonra oldu sonra kendi kendine çözüldü
Yeni güncellemeden sonra hepsi düzelir bendede aynı sorunlar vardi düzeldiKaç güne düzeldi hocam ve kasma da yaptı mı 10,2 den sonra
Aynı şekilde benimde öyle hocam ilk aldığımda bi oldu sonra düzeldi şimdi daha beter oldu. Ekran geç açılıyor,mesaj geldiği zaman ekran uyanmıyor,mesaj sesi gelmiyor sadece titriyor,instagrama ,fotoğraflara girdiğim zaman ekran kararıyor,whatsappta mesajlaşırken gelen mesaj sesi gelip gidiyor... İnşallah telefondan değil de güncellemeyle alakalıdır yoksa telefondan şuanlık hiç memnun değilim.. Düzeltme güncellemesi ne zaman gelecek bilen varsa söyleyebilir mi?Parmak izi ve güç tuşunda ekran bazen 3-5 saniye geç açılıyor çözümünü bilen var mı acaba?
Ne zaman geleceği hakkında bir fikrim yok hocam ama umarım gelir ve sorunların düzelir benim o kadar yok şükürAynı şekilde benimde öyle hocam ilk aldığımda bi oldu sonra düzeldi şimdi daha beter oldu. Ekran geç açılıyor,mesaj geldiği zaman ekran uyanmıyor,mesaj sesi gelmiyor sadece titriyor,instagrama ,fotoğraflara girdiğim zaman ekran kararıyor,whatsappta mesajlaşırken gelen mesaj sesi gelip gidiyor... İnşallah telefondan değil de güncellemeyle alakalıdır yoksa telefondan şuanlık hiç memnun değilim.. Düzeltme güncellemesi ne zaman gelecek bilen varsa söyleyebilir mi?