- Adım
- Fatih
- Cihazım
- Note 6 pro
- Konular
- 1
Parmak izi ve güç tuşunda ekran bazen 3-5 saniye geç açılıyor çözümünü bilen var mı acaba?
Öncellikle hayırlı olsun hocam dediğiniz sorun yazılımsal herkes fix update bekliyo yakın zamanda gelirParmak izi ve güç tuşunda ekran bazen 3-5 saniye geç açılıyor çözümünü bilen var mı acaba?
Hocam gece gece kafanızı şişreceğim belki cevap vermek zorunda değilsiniz tabii ki ama bir bilgim yok bu konuda fix update nedir?Öncellikle hayırlı olsun hocam dediğiniz sorun yazılımsal herkes fix update bekliyo yakın zamanda gelir
Kullandığınız sürümün bi üstünü bekleyeceksiniz bende mi8 lite kullanıyorum arada 4g bağlantısı çalışmıyo tamamen yazılımsalHocam gece gece kafanızı şişreceğim belki cevap vermek zorunda değilsiniz tabii ki ama bir bilgim yok bu konuda fix update nedir?
Çok teşekkür ederim hocamHayırlı olsun cihazınız, işinize yarayacak konular Redmi Note 6 Pro bölümünde mevcuttur. Bu arada son güncellemede bazı hatalar mevcut o yüzden sizdeki sorun da bundan kaynaklanıyor olabilir, yeni bir sürüm çıkana kadar böyle idare edin şimdilik.
Rica ederim.Çok teşekkür ederim hocam
Hocam bir soru daha sormak istiyorum. Daha alalı iki gün olmasına rağmen kasıyor cihaz, bu problemde yeni güncellemeden mi kaynaklanıyordur?Rica ederim.