Yardım Xıaomı redmi note 6 pro goruntulu konuşma

• Konbuyu başlatan Oplef
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 7
  • Görüntüleme 871

Oplef

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gsgsgshs
Cihazım
Qyaywy
Konular
10
arkadaşlar selam telefonum xıaomı redmı note 6 pro gördüğünüz gibi şu an en son muı sürümünde ama hala görüntülü arama yok bi bilginiz varmı varsa yazarsanız sevinirim iyi günler

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
arkadaşlar selam telefonum xıaomı redmı note 6 pro gördüğünüz gibi şu an en son muı sürümünde ama hala görüntülü arama yok bi bilginiz varmı varsa yazarsanız sevinirim iyi günler
Xiaomi'ye görüntülü arama mı geldi?

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
one demek dostum hiçbir cihazında yokmu görüntülü arama
Yok hocam. 3. parti uygulamalar ile görüntülü arama yapabilirsiniz sadece. O olay sadece Samsung'da mevcut diye biliyorum.

Oplef

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gsgsgshs
Cihazım
Qyaywy
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok hocam. 3. parti uygulamalar ile görüntülü arama yapabilirsiniz sadece. O olay sadece Samsung'da mevcut diye biliyorum.
yani şunu demeye çalışıyorum bildiğim kadarıyla bütün telefonlarda var bitek xiaomı de yok samsungda var ıphonede var ne bileyim bence saçma

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
yani şunu demeye çalışıyorum bildiğim kadarıyla bütün telefonlarda var bitek xiaomı de yok samsungda var ıphonede var ne bileyim bence saçma
Hocam Iphone çok farklı bir ekosistem zaten. facetime üzerinden görüntülü görüşme sağlıyor. ama sisteme gömülü bildiğim kadarıyla. Anroid tarafında ise sadece samsungda var. ve bunun lisans hakkı onlarda diye biliyorum. o yüzden kimse kullanamıyor. Yanlışsam forum yöneticilerimiz düzeltsinler lütfen.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca şöyle bir durum da söz konusu samsung cihazlar arasında sadece görüntülü konuşma yapılabiliyor. ıphone tarafında da durum aynı facetime üzerinden sadece ıphone cihazlar ile görüntülü görüşebiliyorsunuz.

Oplef

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gsgsgshs
Cihazım
Qyaywy
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam Iphone çok farklı bir ekosistem zaten. facetime üzerinden görüntülü görüşme sağlıyor. ama sisteme gömülü bildiğim kadarıyla. Anroid tarafında ise sadece samsungda var. ve bunun lisans hakkı onlarda diye biliyorum. o yüzden kimse kullanamıyor. Yanlışsam forum yöneticilerimiz düzeltsinler lütfen.
doğrudur cevap verdiğiniz için teşekkür ederim xiaomi nin bu konuda bi çalışması varmı acaba bi bilginiz varmı çünkü yıl olmuş 2020 insanlar görüntülü konuşmak ister yani

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
bildiğim kadarıyla yok hocam. Android tarafında Samsung hariç tüm cihazlarda whatsapp, viber, line, google duo gibi uygulamaları kullanmanız gerekiyor.

Üst Alt