- Adım
- xnoimi
- Cihazım
- redmi not 6 pro
- Konular
- 0
hocam bu adb driveri kuruyorum y enter y enter basıyorum erişim engellendi diyor yardım lütfen
Adb driverı kurmanız lazım hocam. Neden erişim engellendi ği yazmıyor mu, ekran görüntüsü atabilirmisiniz hatayıhocam bu adb driveri kuruyorum y enter y enter basıyorum erişim engellendi diyor yardım lütfen
Adb driverı kurmanız lazım hocam. Neden erişim engellendi ği yazmıyor mu, ekran görüntüsü atabilirmisiniz hatayı
resmi attım hocamAdb driverı kurmanız lazım hocam. Neden erişim engellendi ği yazmıyor mu, ekran görüntüsü atabilirmisiniz hatayı
Windows sürücü imzalamayı devre dışı bırakarak yüklemeyi deneyin birde hocam. İnternetten bu konuyu araştırabilirsinizResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
resmi attım hocam
hocam yeni bir oturum oluşturdum kurdu inşallah yükleyebilirimWindows sürücü imzalamayı devre dışı bırakarak yüklemeyi deneyin birde hocam. İnternetten bu konuyu araştırabilirsiniz
hocam ben yapamadım lakin bootler kilidini mi açmam lazım ilkTamamdır
Bootloader açık olmadan twrp yüklenmiyorhocam ben yapamadım lakin bootler kilidini mi açmam lazım ilk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam ben ilk kodu yazdıktan sonra enterleyince cihaz fastboot modunda kalıyor Twrp ekranı ile acıklmıyor şifrenin mi acık olması lazım bootler kilidinin
ustam kusura bakma ben fazla anlamıyorum vaktini aldım helal et hakkını ilk ben kilidi acayımBootloader açık olmadan twrp yüklenmiyor
168 saat verdiustam kusura bakma ben fazla anlamıyorum vaktini aldım helal et hakkını ilk ben kilidi acayım
Bootloader açık olmadan twrp yüklenmiyor